首页
登录
职称英语
[originaltext] Grandma Moses is among the most celebrated 20th-century paint
[originaltext] Grandma Moses is among the most celebrated 20th-century paint
游客
2023-08-26
85
管理
问题
Grandma Moses is among the most celebrated 20th-century painters of the United States, yet she had barely started painting before she was in her late 70s. As she once said of herself: "[29]I would never sit back in a rocking chair, waiting for someone to help me." No one could have had a more productive old age.
She was born Anna Mary Robertson on a farm in New York State, one of five boys and five girls. At 12, she left home and was in domestic service until at 27, she married Thomas Moses, the hired hand of one of her employers.[30]They farmed most of their lives, first in Virginia and then in New York state, at Eagle Bridge. She had 10 children, of whom 5 survived; her husband died in 1927.
Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but[31]only switched to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at the local drugstore and at a fair, and were soon spotted by a dealer who bought everything she painted. Three of the pictures were exhibited in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930’s and her death she produced some 2,000 pictures: detailed and lively portrayals of the rural life she had known for so long with a marvelous sense of color and form. "I think real hard till I think of something real pretty, and then I paint it. " she said.
29. What can we learn about Grandma Moses?
30. What did Grandma Moses do in most of her life?
31. Why did Grandma Moses begin to paint according to the passage?
选项
A、She was independent.
B、She was productive.
C、She was wealthy.
D、She was timid.
答案
A
解析
推断题。文中提到,Grandma Moses说自己永远也不会坐在摇椅上,等着别人来帮助自己,由此可推断她很独立(independent),故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2959939.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Weneedtoleteveryoneknowabouttheseminar,butwedon’th
[originaltext]W:I’vejustpreparedrelevantpresentationmaterialsoftheWint
[originaltext]GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearasare
[originaltext]EmilyDickinsonisoneofthegreatestAmericanpoets.Shewa
[originaltext]M:Twoseminars?That’squiteaheavyload.Canyouhandlethewo
[originaltext]M:Sandyworkedasatourguideforafamousagencyduringthesu
[originaltext]W:Prof.HowlhasagoodreputationinthePoliticalScienceDepa
[originaltext]M:Hi,Janet,wherewereyouatlunchtime?Iwassavingaseatf
[originaltext]W:IheardthatyouappearedontheSixO’clockNews.M:Oh,som
[originaltext]Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeople
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSAND/ORANUMBERforeach
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforaman【C1】______isfor
()是指在遇到紧急情况时,可以先于他人意识到危险的存在,知道解决的方法,心情不
妊娠几周以前超声显示胎盘实质呈均匀点状回声,基底层无增强回声A.29周 B.3
全面推进依法治国的指导思想包括( )。A.把中国特色社会主义理论体系作为长期坚
A.麝香配伍牛黄 B.麝香配伍苏合香 C.人参配伍附子 D.远志配伍朱砂
下列各项,关于妊娠剧吐的治疗,错误的是A.静脉补液,补液量每日不多于3000ml
别墅、高档公寓平均售价的增长率最高的年份为:() A.2009年 B.2
某同学考前突击工程力学,第一天看了100页,第二天看了全书的20%,还剩300
关于管道支、吊架的作用及特点描述错误的有( )。A.滑动支架承受作用力很大,多设
最新回复
(
0
)