首页
登录
职称英语
[originaltext] And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen. the n
[originaltext] And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen. the n
游客
2023-08-25
67
管理
问题
And now, if you’ll walk this way, ladies and gentlemen. the next room we’re going to see is the room in which the family used to hold their formal dinner parties and even occasionally entertain heads of state and royalty. However, they managed to keep this room friendly and intimate. And I think you’ll agree. It has a very informal atmosphere, quite unlike some grand houses you visit. The curtains were never drawn, even at night, so guests got a view of the lake and fountains outside which were lit up at night - a very attractive sight. As you can see, ladies and gentlemen, the guests were seated very informally around this oval table, which would add to the relaxed atmosphere. The table dates from the 18th century and is made from Spanish oak. It’s rather remarkable for the fact that although it’s extremely big, it’s supported by just six rather slim legs. However, it seems to have survived like that for 200 years. So it’s probably going to last a bit longer. The chairs which go with the table are not a complete set. There were originally six of them. They are interesting for the fact that they are very plain and undecorated for the time, with only one plain central panel at the back and no armrests. I myself find them rather uncomfortable to sit in for very long, but people were used to more discomfort in the past. And now, ladies and gentlemen, if you’d like to follow me into the great hall...
19. What do we learn about the speaker?
20. What does the speaker say about the room they are visiting?
21. What is said about the oval table in the room?
22. What does the speaker say about the chairs?
选项
A、It was used by the family to hold dinner parties.
B、It is situated at the foot of a beautiful mountain.
C、It was frequently visited by heads of state.
D、It is furnished like one in a royal palace.
答案
A
解析
事实细节题。短文开头部分提到。下一个要参观的房间经常被这个家庭用来举办正式的晚宴。有时候甚至用来招待政府要员和皇室成员。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2957244.html
相关试题推荐
[originaltext]Onesourceofapoorself-conceptisaninaccurateself-perce
[originaltext]Onesourceofapoorself-conceptisaninaccurateself-perce
[originaltext]Weighingtoomuchcandamageyourhealth,andobesityisagr
[originaltext]Weighingtoomuchcandamageyourhealth,andobesityisagr
[originaltext]Weighingtoomuchcandamageyourhealth,andobesityisagr
[originaltext]W:Ithinkifyouwanttogetsomeexcitementinyourlifeyouou
[originaltext]W:Ithinkifyouwanttogetsomeexcitementinyourlifeyouou
[originaltext]W:EricSchurenbergisthemanagingeditorofMoneyMagazineint
[originaltext]W:I’mafraidtheprojecthastobegivenup.Youknow,mypartne
[originaltext]W:I’mafraidtheprojecthastobegivenup.Youknow,mypartne
随机试题
Ihavetoget______aboutthesubjectbeforeIwritethepaper.A、alittlemorein
100mphgalescausechaos【76】Strongwinds,whichat
Wecontinuetosharewithourremotestancestorsthemosttangledandevasive
Throughoutallagesmanhasalwayscarvedcolossal(巨大的)figuresoutofston
Thedrinkwaspackagedinchampagnebottlesandwasbeing______astherealstu
A.灯泡受到的磁力方向竖直向下 B.灯泡受到的磁力方向竖直向上 C.灯泡受到
集合资产管理业务中客户的权利有()。A:知情的权利 B:根据集合资产管理合同的
期现套利是通过利用期货市场和现货市场的不合理价差进行反向交易而获利。( )
下列各项中,一般属于约束性固定成本的有( )。A.高新科技研发保险费用 B.
2017年3月,甲劳务派遣公司与乙公司签订劳务派遣协议,将张某派遣
最新回复
(
0
)