首页
登录
职称英语
[originaltext] (23)Before her feet even touch the floor each morning, Berni
[originaltext] (23)Before her feet even touch the floor each morning, Berni
游客
2023-08-25
33
管理
问题
(23)Before her feet even touch the floor each morning, Bernice Bates is practicing yoga.
While still in bed, she does a series of seven or eight postures that gets her blood flowing. She puts her arms above her head for a stretch and a yawn, pulls her knees to her chest, "walks" the ceiling with her feet and stretches her shoulders and hands. "By the time you’re through—it takes about eight minutes—you’re ready to walk, instead of hanging about," Bates said. "You can walk to the kitchen, to the bathroom. "
(24)Yoga has been a way of life for Bates, 91, for more than half her life. Bates began practicing and teaching yoga 50 years ago with great passion. Guinness World Records recently awarded her the title of "Oldest Yoga Teacher".
It’s an honor, the humble yogi feels, that isn’t hers alone. "I don’t have this reward by myself," she said. "I share it with all the students I’ve taught through the years. " Bates credits yoga with keeping her flexible, fit and healthy. " I think yoga is the best exercise" says Bates, who has always been active and still swims laps. "I’ve never had anything I had to go to the doctor for, except checkups," says Bates.(25)" Yoga gives you flexibility like you’ve never had before, and it makes you healthy because you’re working on the whole body, inside and out," she said. Bates, who has instructed children and adults, now leads a weekly one-hour class nine months a year at the Mainlands Retirement Community Center.
23. When does Bates practice yoga every day?
24. What does yoga mean to Bates?
25. Why does Bates say yoga makes people healthy?
选项
A、Because it gets people’s blood flowing.
B、Because it stretches people’s hands and legs.
C、Because people are working on the whole body.
D、Because people become more flexible after yoga.
答案
C
解析
文章中提到,贝特斯说瑜伽带给你从未有过的柔韧性,使你健康,因为你整个身体从里到外都在运动,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954990.html
相关试题推荐
[originaltext]SomestudentsattheOpenUniversityleftschool20yearsago
[originaltext]Hello,IamHaroldSmith.AstheeditoroftheVoice,I’dlik
[originaltext]Hello,IamHaroldSmith.AstheeditoroftheVoice,I’dlik
[originaltext]Hello,IamHaroldSmith.AstheeditoroftheVoice,I’dlik
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:Whatonearthhashappenedtoyou?Youlookabsolutelywornou
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
随机试题
Forthousandsofyearsmenhavebeenwanderingaround—forpleasure,forpr
[originaltext]W:Youlookverysleepyandtired.What’swrong,John?Didyoust
Theartofpleasingisaverynecessaryonetopossess;butaverydifficult
()贸易优先()国有贸易[br]()蓝箱政策()区域贸易I、E
通知兹定于2014年6月20日参观青龙县南林农场。参观的路线是:上午8:30农场办公室,总经理简介农场的情况上午9:3
WhenBenjaminFranklinobservedthatnothingiscertaininthisworldbutde
[originaltext]CrimeisaseriousprobleminBritain.Onesortofcrimewhic
已知一个箱子中装有12件产品,其中有2件次品。若从箱子中随机抽取2件产品进行检验
旅游目的地容量是一个综合概念,所涉及的层面包括()。A.物质容量 B.环
下列关于通信服务的叙述错误的是()。A:通信服务可以为消费者提供价值 B:通信
最新回复
(
0
)