首页
登录
职称英语
[originaltext] Teachers say the digital age has had a good influence— and a
[originaltext] Teachers say the digital age has had a good influence— and a
游客
2023-08-25
78
管理
问题
Teachers say the digital age has had a good influence— and a not-so-good influence—on this generation of American teenagers.(23)More than 2,000 middle and high school teachers took an online survey. Researchers also spoke with teachers in focus groups. Three-quarters of the teachers said the Internet and digital search tools have had a "mostly positive" effect on their students’ research habits and skills. But 87 percent agreed that these technologies are creating an " easily distracted generation with short attention spans. " And 64 percent said the technologies " do more to distract students than to help them academically. " (24)Many students think " doing research" now means just doing a quick search on Google.
While digital research tools are helping students learn more, and learn faster, they do produce some problems. (25)One problem the survey found is that many students are lacking in digital literacy. In other words, they trust too much of the information they find on the Internet. Judy Buchanan says these students have not developed the skills they need to judge the quality of online information. Being able to quickly find information online leads to another problem. Teachers say the result is a reduction in the desire and ability of their students to work hard to find answers. They say students are overly dependent on search engines and do not make enough use of printed books or research librarians. Many teachers are also concerned that the Internet makes it easy for students to copy work done by others instead of using their own abilities.
23. Who participated in the online survey?
24. What are students likely to do when they need to do research nowadays?
25. What is digital literacy?
选项
A、Make use of library.
B、Consult with their teachers.
C、Work together in groups.
D、Search online for quick information.
答案
D
解析
短文中提到现在的学生一提到“做研究”,就想着通过Google这样的搜索引擎在网上快速找到信息,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954922.html
相关试题推荐
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]M:Hi.Comein.W:Hi.Istoppedbytoseeifyouwerestilllook
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogramme.Haveyoualways
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogramme.Haveyoualways
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogramme.Haveyoualways
随机试题
WritingaResearchPaperI.ResearchPaperandOrdinaryEss
Thefearofsmallpox,whichterrorizedtheeighteenthcentury,hasno__________
[originaltext]Moderator:Hello,everybody.Itismyhonourtointroduce
Thedictionaryisoftenusedtodeterminethecorrectspellingofwords,or
HowMuchHigher?HowMuchFaster?A)Sincetheearlyyearsof
伊立替康的监护要点不包括A.骨髓抑制 B.肝功能 C.急性胆碱能综合征 D
女性,56岁。无明显诱因消瘦3个月余。1个月前出现腹泻3~4次,无明显腹痛,抗感
女,43岁,肝外胆管结石病史3年,10小时前突然右上腹绞痛,恶心、呕吐,继而出现
(2021年真题)境外投资项目,敏感性行业包括( )。A.跨境水资源开发利用
《建设工程安全生产管理条例》规定,工程监理单位和监理工程师应当按照()实施监理
最新回复
(
0
)