首页
登录
职称英语
[originaltext] A study in Norway has found that students who stayed in schoo
[originaltext] A study in Norway has found that students who stayed in schoo
游客
2023-08-24
61
管理
问题
A study in Norway has found that students who stayed in school longer than others their same age scored higher on intelligence tests.
(16)In the middle of the 1950s, the government began requiring students to attend school until the age of 16 instead of 14. Communities had almost 20 years to make the change. So some students went to school for 7 years while others went for at least 9 years. This difference gave researchers the chance to see if the additional schooling had any effect on intellectual development. The researchers compared the test results of 107, 000 young men to their years of school. Taryn Ann Galloway is a researcher at the University of Oslo.(17)She says that students who attended school for 9 years scored 7 points higher than those who attended for 7 years. Those who went for 8 years scored about 4 points higher.
Another recent study, in the journal Nature, found that IQ scores can rise or fall during the teenage years.(18)In 2004, researchers from University College London tested 33 young people ages 12 to 16. They repeated the tests 4 years later. They found increases or decreases of as much as 20 points. Both times, they also took structural brain scans using MRI, magnetic resonance imaging.(19)The study found that as IQ scores increased, so did the density of gray matter in some areas of the students’ brains. Professor Cathy Price says the differences in performance could be the result of some teens being early or late developers. But she says it is equally possible that education played a part.
16. What new policies did Norway government launch in the middle of 1950s?
17. What did Galloway find in her research?
18. Who are the subjects of the study in the journal Nature?
19. What is the change in people’s brains when their IQ scores increased?
选项
A、It required all children to go to school.
B、It lowered the age of entering the school.
C、It rose the age of leaving school.
D、It set different requirement in communities.
答案
C
解析
短文中讲到在20世纪50年代,挪威政府将学生毕业离校的年龄要求从14岁提到了16岁,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2954713.html
相关试题推荐
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext]LanguageexpertssaythatspokenEnglishwasalmostthesame
[originaltext]LanguageexpertssaythatspokenEnglishwasalmostthesame
[originaltext]W:Youenjoygoingthroughsecondhandbookstores,don’tyou?It’s
[originaltext]W:Youenjoygoingthroughsecondhandbookstores,don’tyou?It’s
[originaltext]W:Hello.Isthistheregistrationoffice?M:Yes.ThisisHerber
[originaltext]W:Hello.Isthistheregistrationoffice?M:Yes.ThisisHerber
[originaltext]W:Peterhasbeenworkingfivepart-time.jobssincehestartedc
[originaltext]W:Peterhasbeenworkingfivepart-time.jobssincehestartedc
[originaltext]W:Peterhasbeenworkingfivepart-time.jobssincehestartedc
随机试题
Veryspecifictest-takingtechniquesaretaughtinourclassthatarenotavaila
Whileattendingahighereducationsystemoffersmanypositives,italsooff
TheDowcloseddownat[originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbeenhap
利用( )可以保护软件的技术信息和经营信息。A.著作权 B.专利权 C.
使用ADSL拨号上网,需要在用户端安装( )协议。A.PPP B.SLIP
小李在甲银行研究部门工作,但他准备辞职。辞职后可能到乙银行类似部门工作,则下列能
D解题指导:本题属于位置类,主要考察了图形位置关系中的平移问题,第一组图形中,第一列,第三列黑块每次向上移动一格,触顶后返到底部。第二列,第四行黑块每次向下移
ETF与LOF的都属于创新型基金,下列关于这两者的说法正确的是()。A:ETF与
社区矫正服务对象大李原来是一名电工,回到社区后,情绪一直十分低落,认为大家都看不
说唱老艺人王某经多年收集、整理,将一民间传说创作成评书《花木兰》,同时录制成磁带
最新回复
(
0
)