首页
登录
职称英语
When a new movement in art attains a certain fashion, it is advisable to fin
When a new movement in art attains a certain fashion, it is advisable to fin
游客
2023-08-24
26
管理
问题
When a new movement in art attains a certain fashion, it is advisable to find out what its advo cates are aiming at, for, however farfetched and unreasonable their principles may seem today, it is possible that in years to come they may be regarded as normal. With regard to futurist poetry, however, the case is rather difficult, for whatever futurist poetry may be—even admitting that the theory on which it is based may be right—it can hardly be classed as literature.
This, in brief, is what the futurist says: for a century, past conditions of life have been conditionally speeding up, till now we live in a world of noise and violence and speed. Consequently, our feelings, thoughts, and emotions have undergone a corresponding change.
This speeding up of life, says the futurist, requires a new form of expression. We must speed up our literature too, if we want to interpret modern press. We must pour out a large stream of essential words, unhampered by stops, or qualifying adjectives, or finite verbs. Instead of describing sounds we must make up words that imitate them; we must use many sizes of type and different coloured inks on the same page, and shorten or lengthen words at will.
Certainly their description of battles are confused. But it is a little upsetting to read in the ex planatory notes that a certain line describes a fight between a Turkish officer and a Bulgarian officer on a bridge off which they both fall into the river—and then to find that the line consists of the noise of their falling and the weights of the officers: "Pluff! Pluff! A hundred and eighty-five kilograms".
This, though it fulfils the laws and requirements of futurist poetry, can hardly be classed as literature. All the same, no thinking man can refuse to accept their first proposition: that a great change in our emotional life calls for a change of expression. The whole question is really this: have we essentially changed? [br] The author believes that futurist poetry is______.
选项
A、an indication of a basic change in human nature
B、based on reasonable principles
C、fresh and acceptable to ordinary people
D、more of a transient phenomenon than literature
答案
D
解析
推断题。通读全文,根据第一段中的With regard to futurist poetry…it can hardly be classed as literature.和最后一段This…can hardly be classed as literature.可知,作者反复声明未来主义诗歌不是文学。最后一句The whole question is really this:have we essentially changed?作者用反问句形式表达肯定的观点:人们没有变化。由以上分析可推断作者认为未来主义诗歌是一种暂时的现象,并非文学,所以答案应该是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2952356.html
相关试题推荐
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
[originaltext]M:LookatthelowpricesonthesefashionableTVsets.Something
[originaltext]W:ThatpicturecertainlyflattersSue.Shelooksgreatinthepi
[originaltext]W:ThatpicturecertainlyflattersSue.Shelooksgreatinthepi
[originaltext]W:ThatpicturecertainlyflattersSue.Shelooksgreatinthepi
[originaltext]W:ThatpicturecertainlyflattersSue.Shelooksgreatinthepi
[originaltext]W:ThatpicturecertainlyflattersSue.Shelooksgreatinthepi
Whenanewmovementinartattainsacertainfashion,itisadvisabletofin
TooMuchExpenditureonFashion1.目前很多大学生在追求时尚方面花费太多2.你的看法T
随机试题
Whataretheadvantagesanddisadvantagesofe-learning? E-learningisinvented
Althoughthedistributionofrecordedmusicwentdigitalwiththeintroductio
PredicationanalysisisputforwardbyA、JohnSearle.B、G.Leech.C、M.A.K.Hall
Theelectricfandoesnotworkbecauseofthe______ofservice.A、pauseB、break
小张是某公司营销部的员工。公司经理对他说:“如果你争取到这个项目,我就奖励你一台
下列各项中,不属于资产评估报告应当说明资产评估采用的依据的是( )。A、法律法规
溃疡性结肠炎患者因腹痛、腹泻明显,应用过多M胆碱受体阻断药,可能引起下列哪项并发
头痛用白芷治疗,以病在下列哪条经脉为主?( )A.厥阴经 B.阳明经 C.
临床上药物可以配伍使用或联合使用,若使用不当,可能出现配伍禁忌,下列药物配伍或联
A.增加神经一肌肉接头阻滞 B.延缓耐药性产生 C.增加耳毒性 D.增强抗
最新回复
(
0
)