首页
登录
职称英语
[originaltext] Imagine a night sky so full of brilliant stars that you can a
[originaltext] Imagine a night sky so full of brilliant stars that you can a
游客
2023-08-24
46
管理
问题
Imagine a night sky so full of brilliant stars that you can actually point out them to your kids. Meat stuck on sticks, bubbling over a campfire. It’ s easy to envision the ideal camping experience—but not everyone has actually experienced it. If your best recollection of camping is frozen toes, a mattress and a large rock in the middle of your back, take heart! Camping has changed, and there’ s something for everyone.
Camping can teach you many things, such as how to recognize plants and animals, to set up a tent and to read a map. Most of all, you can anticipate understanding more about yourself and your place in nature.
Whether you decided to travel on foot into the wilderness, to travel by canoe, or simply to drive to a nearby camp ground, you are probably looking for some of the same experiences. Most campers hope to find a simpler lifestyle. They tend to forget about work and worries while they enjoy being outdoors.
Because the number of the U.S. campers is increasing daily, the National Park Service advises outdoor lovers to remember several things. First, although it encourages campers to enjoy the outdoors, it urges everyone to treat nature with respect. That involves leaving your campsite cleaner than you found it. It involves learning to enjoy the natural world of plants and animals without disturbing it. Remember that wild animals are wild, and they can hurt you, just as you can hurt them.
The park service invites you to enjoy and explore the world of nature, but at the same time, it expects you to protect each area you visit so that future generations may look forward to having similar enjoyable experiences.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is the main purpose for camping?
20. What do most campers look for?
21. What does the National Park Service urge the campers to do?
选项
A、You can understand more about your place in the society.
B、You can know more about yourself.
C、You can anticipate more excitement.
D、You can have more about social experiences.
答案
B
解析
细节题。根据短文中Most of all,you can anticipate understanding more about yourself and your place innature.可知通过野营能够更好地了解自己。因此,正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2952176.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
[originaltext]W:WatchingthenewsonTVisagoodwaytolearnEnglish.M:It’
[originaltext]In1939twobrothers,MacandDickMcDonald,startedadrive-
[originaltext]In1939twobrothers,MacandDickMcDonald,startedadrive-
[originaltext]Illegaldrugsareproducedonfarms,inlaboratories,andin
[originaltext]Illegaldrugsareproducedonfarms,inlaboratories,andin
[originaltext]TheAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.
[originaltext]TheAmericanThanksgivingDaycelebrationgoesbackto1621.
随机试题
Therearethreetrendsmostwidelyblamedforcausingenvironmentalproblems
Abouthalfoftheinfantandmaternaldeathsindevelopingcountriescouldbe
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthyd
There’sNoPlaceLikeHomeOnalmostanynightofthewee
Thereisonepartofwomen’smagazinesthateverymanreads.Itisthesecti
假设市场是强型有效的,那么下列说法正确的是()。A.内幕者不可能因为其所掌握的
7岁男孩,夏季突发高热2小时,惊厥3次,面色发灰,四肢凉,血压低,心肺无异常,脑
ALP、DNA、RNA聚合酶、乙醇脱氢酶等均A.铁B.钴C.铜D.锌E.铬
王老伯是甲街道某社区活动积极分子,最近因中风卧床不起,儿子儿媳请了保姆照顾他,社
某经营机构于2016年3月20日与客户王某签订了一份期货经纪合同。经查,该机构不
最新回复
(
0
)