首页
登录
职称英语
For London-based Michelle Brideau, 10 years in the travel industry felt like
For London-based Michelle Brideau, 10 years in the travel industry felt like
游客
2023-08-23
65
管理
问题
For London-based Michelle Brideau, 10 years in the travel industry felt like an eternity. What started as low pay and high stress—but great perks—had evolved into low pay, high stress, no perks and lots of competition from the internet.
Brideau was ready for a change. She considered running a mobile coffee cart for commuters in her neighbourhood, but the idea of London winters spent outside quickly
nixed
those plans. She decided on a career in technology. The problem: no experience.
At some point in almost everyone’ s career comes the desire to change fields and try something completely different. But one of the most common stumbling blocks to making a dramatic career change is a lack of experience in the new field. Gaining that experience often means taking what can be felt like a giant step backwards in your career, whether it’ s by re-entering the students’ world or signing on for an internship. Choices like these can be financially draining in the short term, but the long-term hope is that they will pay off before too long.
Brideau needed to learn to code if she was going to launch a career in technology. But she’ d been under the impression it would take years of schoolwork to learn what she needed in order to make the switch, she said in an email. Then she heard about the Makers Academy, a highly selective coding program in London that teaches web development. The intensive 10-week program,(it now costs £7200 and is three months long)meant Brideau was studying code whenever she "wasn’t eating or sleeping."
With the coding experience under her belt, Brideau spent two months looking for the right job or internship. "I made sure to get out into the developer community as much as possible: meet ups, events, conferences, job fairs and such," she said. "I also went to interviews, was invited to do code exercises as part of the job application process, and I continued to study at home."
Eventually, through the connections she made, Brideau landed a six-month paid code-writing internship at London-based Enternships, which placed students and recent graduates in positions with starts ups and small businesses. Once her internship is over, she hopes to find a position as a junior coder. "The hardest part was taking the leap to doing something so completely different than I have ever done previously," said Brideau. She likened it to the move she had made from Canada to the UK. "You keep moving forward with a lot of unanswered questions not knowing how it will all turn out until one day you find yourself at home in your new surroundings." [br] Which of the following is not true about the Makers Academy?
选项
A、It is a highly selective program.
B、It is in London.
C、It offers intensive training.
D、Students can eat and sleep at the center.
答案
D
解析
细节题。根据题干中的Makers Academy可以定位到文中的Then sheheard about the Makers Academy,a highly selective coding program in London thatteaches web development.The intensive 10-week program.(it now costs £7,200 and isthree months long)meant Brideau was studying code whenever she “wasn’t eating orsleeping.”从这里可以看出这是一个高度专业的项目,位于伦敦,向学员提供集中训练。所以A、B、C项是真的。D项讲那里提供食宿是错误的,文中说除了吃饭睡觉都得学习编码,是指学习强度很大,很密集,不是讲可以在那里吃饭睡觉。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2950980.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Toda
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Toda
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Toda
[originaltext]M:MichelleHackman,ahighschoolsenior,wonsecondplaceina
[originaltext]M:MichelleHackman,ahighschoolsenior,wonsecondplaceina
[originaltext]W:You’vebeentravelingallyourlife.Whenareyougoingtoset
Thehugegrowthofglobal"ecotourism"industryisbecominganincreasingco
Thehugegrowthofglobal"ecotourism"industryisbecominganincreasingco
Thehugegrowthofglobal"ecotourism"industryisbecominganincreasingco
Thehugegrowthofglobal"ecotourism"industryisbecominganincreasingco
随机试题
Working-classfamiliesintheUnitedStatesareusuallynuclear,andmanystu
温家宝同志在谈及政府职能时曾说:“管理就是服务,我们要把政府办成一个服务型政府,
根据《设备监理管理暂行办法》的规定,设备工程监理的监理内容是()。A.对重要
固定资产按照费用的性质划分,包括()。I.建筑安装工程费;Ⅱ.室外工程费;Ⅲ
根据某地区1966~2015年的亩产量(公斤,y)、降雨量(毫米,x1)以及气温
关于劳动争议的表述,正确的是()。A:只有存在劳动关系的情况下才会发生利益争议
某期货公司在一起债务纠纷中败诉,标的额为200万元,胜诉方向人民法院申请强制执行
甲国和乙国相邻,为划定边界以及谋求共同发展,两国间签署过若干个双边条约或协定。后
40岁妇女,G3P2,体检发现盆腔肿物2天就诊,无明显不适。检查宫颈光,子宫稍大
女,22岁,在一次体检中发现HBsAg阳性,当时无自觉症状及体征,肝功能正常。3
最新回复
(
0
)