首页
登录
职称英语
Every year throughout the world【C1】______6,000 earthquakes are detected. The
Every year throughout the world【C1】______6,000 earthquakes are detected. The
游客
2023-08-23
79
管理
问题
Every year throughout the world【C1】______6,000 earthquakes are detected. The vast majority of these are【C2】______too small or too far from populated areas to be felt. Several hundred, however, are felt and the majority of these, while frightening, are relatively harmless. A small number of earthquakes, however, are severe enough to cause serious damage to【C3】______as well as injuries and even deaths. Earthquakes are a serious concern in major cities such as Tokyo, Mexico City, Los Angeles and San Francisco which lie on or near earthquake faults.
Major earthquakes, while uncommon, rank among the deadliest of natural【C4】______. In the 20th century an average of 15,000 people have died every year due to earthquakes. Many deaths are caused by【C5】______buildings, houses, bridges and other structures. Much damage—both to material and to humans—however, is the result of【C6】______effects of earthquakes such as tidal wave, landslides, avalanches, fires and the collapse of dams. Additionally, serious earthquake may
【C7】______a city’ s infrastructure resulting in【C8】______drinking water, impassable roads, and disruptions in the supply of power and phone service. If damage to a city’ s sanitation system and disruption of food and water supplies lasts long, earthquakes can cause significant injury and death long after the shaking of the earthquake itself has subsided.
Because earthquakes are【C9】______, a program of hazard reduction is the only way to combat the severe damage earthquakes can inflict on life and property. Seismologists still cannot accurately predict the timing of earthquakes, but they can identify areas which are subject to seismic risk. Education of the population about the dangers of the earthquakes and what to do in the event one occurs are important in【C10】______damage.
A)collapsing B)increasingly C)Devastate D)approximately
E)contaminated F)neither G)catastrophes H)inevitable
I)either J)limiting K)possibility L)implement
M)side N)property O)originate [br] 【C9】
选项
答案
H
解析
此空应填形容词。选项H带入原文,意为,因为地震不可避免,地震减灾项目便成为抵抗地震带来财产和生命危险的唯一方法。因此,正确答案是H。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2949136.html
相关试题推荐
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandse
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
Everyyearthroughouttheworld【C1】______6,000earthquakesaredetected.The
随机试题
秦始皇是中国历史上杰出的政治家、军事家。公元前221年,他统一中国,建立了历史上第一个统一的、多民族的、高度中央集权的(highlycentraliz
A、Fouryearsago.B、Tenyearsago.C、Fiveyearsago.D、Eightyearsago.C由句(9)可知
Justhowmuchdopeopleknowaboutkeepingtheirhomessafefromburglary?S
睾丸支持细胞的功能是()。A.对生殖细胞起营养和支持作用 B.形成“血睾屏障
我国中央银行所宣布的货币政策最终目标包括()。 Ⅰ.保持国际收支平衡 Ⅱ.
诊断营养不良最重要的依据是A.体重低于正常15%以上 B.食欲减退 C.毛发
知识经验越丰富,理解就越深刻,对事物的知觉也就越完整、精确。
企业的筹资渠道主要有()。A:国家投入资本 B:集体投入资本 C:银行信贷资
以募集方式设立公司,申请发行境内上市外资股的,拟发行的股本总额超过______亿
佩特森划分的咨询过程七个阶段中“求助者能够较为流畅地、自由地表达客观的自我”属
最新回复
(
0
)