首页
登录
职称英语
[originaltext] Hello, ladies and gentlemen, welcome aboard your Sea-link fer
[originaltext] Hello, ladies and gentlemen, welcome aboard your Sea-link fer
游客
2023-08-22
102
管理
问题
Hello, ladies and gentlemen, welcome aboard your Sea-link ferry from Folkestone to Boulogne and wish you a pleasant trip with us.(20)We are due to leave Folkestone in about five minutes and a journey to Boulogne will take approximately two hours. We are getting good reports of the weather in the Channel and in France, so we should have a calm crossing. Sun and temperatures of 30 degrees Celsius are reported on the French coast. For your convenience on the journey, we’d like to point out that there are a number of facilities available on board.(21)There’s a snack bar serving sandwiches and hot and cold refreshments situated in the front of A deck. There is also a restaurant serving hot meals situated on B deck. If you need to change money or cash travelers’checks, we have a bank on board. You can find a bank on C deck. Between the ship’s office and the duty-free shop, toilets are situated on B deck at the rear of the; ship and on A deck next to the snack bar. For the children, there’s a games room on C deck next to the duty-free shop. Here children can find a variety of electronic games.(22)Passengers are reminded that the lounge on B deck is for the sole use of passengers traveling with cars and that there’s another lounge on C deck at the front of the ship for passengers traveling without cars. Finally, ladies and gentlemen, we’d like to wish you a pleasant journey and hope that you’ll travel with us again in the near future.
20. What does the speaker say about the Sea-link ferry?
21. Where is the snack bar situated?
22. What does the speaker say about the lounge on B deck?
选项
A、It is for the sole use of passengers travelling with cars.
B、It is much more spacious than the lounge on C deck.
C、It is for the use of passengers travelling with children.
D、It is for senior passengers and people with VIP cards.
答案
A
解析
文章临近结尾处说明,B甲板上的休息室仅供开车上渡轮的乘客使用,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2947963.html
相关试题推荐
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment,butall
随机试题
Sociology社会学Sociologyisasocialsciencethatstu
A.hardlyB.chemistryC.virtuallyD.counterpartsE.testedF.geometr
泊珍到偏远小镇的育幼院把生在那里养到一岁的孩子接回来。但泊珍看他第一眼,仿似一声雷劈头而来,令她晕头胀脑,这1岁的孩子脸型长得如此熟悉,她心里的第一道声
DrMargaretChanofChinawillbethenextDirectorGeneraloftheWorldHea
治疗疟疾,最佳服药时间为A.每日早、中、晚各服一次 B.疟疾正发之时 C.疟
男性,30岁。反复发热、上呼吸道感染、周身乏力2个月,拟诊为急性白血病,行骨髓检
社区中一位有严重行为偏差的青少年需要接受个案辅导,社区工作者小赵转介这个青少年去
下列不属于道尔顿制特点的是( )A.重视学生自学和独立作业 B.没有考虑到学
(2020年真题)下列有关项目组在业务执行过程中向其他专业人士进行咨询的说法中,
(2020年真题)地铁车站中不宜分期建成的是()。A.地面站的土建工程 B.高
最新回复
(
0
)