首页
登录
职称英语
[originaltext] (19) Mark felt that it was time for him to take part in his
[originaltext] (19) Mark felt that it was time for him to take part in his
游客
2023-08-21
53
管理
问题
(19) Mark felt that it was time for him to take part in his community, so he went to the neighborhood meeting after work. (20) The area’s city councilwoman was leading a discussion about how the quality of life was on the decline. The neighborhood faced many problems. Mark looked at the charts taped to the walls. There were charts for parking problems, crime, and for problems in vacant buildings. Mark read from the charts: police patrols cut back, illegal parking up 20% . People were supposed to suggest solutions to the councilwoman. It was too much for Mark. (21) "The problems are too big," he thought. He turned to the man next to him and said, "I think this is a waste of my time. Nothing I could do would make a difference here. " As he neared the bus stop on his way home, Mark saw a woman carrying a grocery bag and a baby. As Mark got closer, her other child, a little boy, suddenly darted into the street. The woman tried to reach for him, but as she moved, her bag shifted and the groceries started to fall out. Mark ran to take the boy’s arm and led him back to his mother. "You gotta stay with Mom" , he said. Then he picked up the street groceries while the woman smiled in relief. "Thanks!" she said. "You’ve got great timing!" "Just being neighborly," Mark said. As he rode home, he glanced at the poster near his seat in the bus. " Small acts of kindness add up. " (22) Mark smiled and thought, "Maybe that’s a good place to start. "
19. What did Mark think he should start doing?
20. What was being discussed when Mark arrived at the neighborhood meeting?
21. What did Mark think of the community’s problems?
22. Why did Mark smile on his ride home?
选项
A、They may take a long time to solve.
B、They need assistance from the city.
C、They have to be dealt with one by one.
D、They are too big for individual efforts.
答案
D
解析
选项均以They开头,由solve,assistance from the city,be dealt with,too big等词可以推测本题与解决某些难题相关。文章中间部分提到,当Mark看完所有问题的展示后,他的想法是“这些问题对于我来说都太大了,我根本没有办法让这一切发生改变”,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2945115.html
相关试题推荐
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]M:I’msotired,Ican’tseestraight.W:You’vebeentiredalot
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]M:I’mlookingforanunfurnishedtwo-bedroomapartment,butall
随机试题
LookattheintroductiontoWestThamesCollegeonthefollowingpageandatthe
DEBUT:A、valedictoryperformanceB、practiceC、monologueD、characterE、memoirsA
TheCaravanInnislocatedonthewaytoSunlightHillandonlytenblocks(街区)so
In1961,NASAhasencouragedstudiesofspace-planesthatcouldbebuiltusinge
[originaltext]W:IoughttocallJoan,andtellheraboutthereceptionthisev
()是指桥面与低水位之间的高差,或指桥面与桥下线路路面之间的距离。A.桥长
A.普鲁卡因 B.利多卡因 C.丁卡因 D.布比卡因 E.罗哌卡因作用时
半夏厚朴汤组成药物中无A.陈皮 B.厚朴 C.苏叶 D.茯苓
肾小球基底膜“双轨征”改变见于A.局灶性节段性肾小球硬化 B.系膜增生性肾小球
早期慢性肾功能不全最主要的治疗目的是A.减少蛋白尿 B.减轻水肿 C.降低血
最新回复
(
0
)