首页
登录
职称英语
[originaltext] Karen Smith is a buyer for a department store in New York. De
[originaltext] Karen Smith is a buyer for a department store in New York. De
游客
2023-08-21
71
管理
问题
Karen Smith is a buyer for a department store in New York. Department store buyers purchase the goods that their stores sell. (16) They not only have to know what is fashionable at the moment, but also have to guess what will become fashionable next season or next year.
Most buyers work for just one department in a store, but the goods that Karen finds may be displayed and sold in several different sections of the store. (17) Her job involves buying handicrafts from all over the world. Last year she made a trip to Morocco and returned with rocks, pots, dishes and pans. The year before she visited Mexico and bought back hand-made tablecloth, mirrors with frames of tin, and paper flowers. The paper flowers are bright and colorful, so they were used to decorate the whole store. This year, Karen is traveling in Malaysia, Thailand and Indonesia. Many of the countries that Karen visits have government offices that promote handicrafts. The officials are glad to cooperate with her, by showing her the products that are available.
Karen especially likes to visit markets in small towns and villages, whenever she can arrange for them. She is always looking for interesting and unusual items. (18) Karen thinks she has the best job she could have found. She loves all the traveling that she has to do, because she often visits markets and small, out-of-the-way places. She sees much more of the country she visits than ordinary tourists would. As soon as she gets back to New York from one trip, Karen begins to plan another.
16. What is said to make a good department buyer?
17. What does Karen’s job involve?
18. Why does Karen think she has got the best job?
选项
A、Strict professional training.
B、Years of practical experience.
C、A refined taste for artistic works.
D、The ability to predict fashion trends.
答案
D
解析
四个选项均是名词词组,并出现了training,experience,ability等词,故可以推测本题考查从事某种工作需要具备的能力。短文中提到百货商店的采购员不仅要了解当前的流行事物,还要能够预测未来的流行趋势,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2945038.html
相关试题推荐
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
[originaltext]IhadflownfromSanFranciscotoVirginiatoattendaconfer
[originaltext]M:Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsomekin
[originaltext]M:Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsomekin
[originaltext]M:Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsomekin
[originaltext]M:Sally,Iheardfromtheradiothatoverhalftheworld’sseven
[originaltext]M:TheDeanjustannouncedthatDr.Holdenfsgoingtotakeovera
[originaltext]M:TheDeanjustannouncedthatDr.Holdenfsgoingtotakeovera
[originaltext]M:TheDeanjustannouncedthatDr.Holdenfsgoingtotakeovera
[originaltext]Sharkshavebeenatthetopoftheoceanfoodchainformilli
随机试题
Theclassicsemantictriangleortriangleofsignificancemainlyillustratesthe
Jobhuntingisnevereasy,butwhatifdatacouldbeusedtomaketheproces
U.S.jobgrowthwassurprisinglystrongin2018,butdon’texpectthattoha
Whatwillbetheimpactofaglobalcomputernetworkonculturalforms?The
Whotalksmore,womenormen?Theseeminglycontradictoryevidenceis【C1】___
[originaltext]Therewasasurprisingfinishtothisyear’sMissUniversecon
具体来说,我国的银行监管目标,目前主要有()。A.保护存款人和广大金融消费者的
下列说法不正确的是( )A、我们所取得的成就,归根结底,都是中国特色社会主义的
正常人体内的酸碱度(pH值)稳定在7.35—7.45之间,是偏碱性的。之所以这么
复方左炔诺孕酮片、去氧孕烯炔雌醇片、复方孕二烯酮片均含有的成分是A.甲羟孕酮和炔
最新回复
(
0
)