首页
登录
职称英语
[originaltext] One way that scientists learn about man is by studying animal
[originaltext] One way that scientists learn about man is by studying animal
游客
2023-08-21
89
管理
问题
One way that scientists learn about man is by studying animals, such as mice, rats, and monkeys. The scientists in a laboratory are experimenting on mice. They are studying the relationship between diet and health. At this time, over one hundred experiments are going on in this laboratory.
In this experiment, the scientists are studying the relationship between the amount of food the mice eat and their health. The mice are in three groups. All these groups are receiving the same healthy diet. But the amount of food that each group is receiving is different. The first group is eating one cup of food each day, the second group is eating two cups, and the third group of mice is eating three cups.
After three years, the healthiest group is the one that is only eating one cup of food each day. The mice in this group are thinner than normal mice. But they are more active. Most of the day, they are running, playing with one another, and using the equipment in their cages. Also, they are living longer. Mice usually live for two years. Most of the mice in this group are still alive after three years.
The second group of mice is normal weight. They are healthy, too. They are active, but not as active as the thinner mice. But they are only living about two years, not the three years or more of the thinner mice.
The last group of mice is receiving more food than the other two groups. Most of the day, these mice are eating or sleeping. They’re not very active. These mice are living longer than the scientists thought — about a year and a half, but they aren’t as healthy. They’re sick more often than the other two groups.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What are the scientists in this laboratory studying?
23. Why is the first group the thinnest?
24. How long do normal mice live?
25. What is one possible relationship between the diet of mice and the diet of people?
选项
A、People who eat less will live longer.
B、People who eat only a cup of food a day will be healthy.
C、People who eat a healthy diet will not get sick.
D、If people eat the same diet as the mice’s, they will be healthier.
答案
A
解析
短文一开始提到科学家了解人自己的一种方法就是研究动物,像老鼠、猴子。也就是说,对动物的研究结果可以相应地应用于人。短文中对老鼠的研究表明吃的越少的老鼠越健康,活得越久。那么对人而言,吃的少长寿。答案为(A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2944545.html
相关试题推荐
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Before1965manyscientistspicturedthecirculationoftheocean’swaterma
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
随机试题
Despitenoproofthattheconsumptionofanyparticularfoodsreversehardening
______conveygrammaticalmeaning.A、InflectionalaffixesB、DerivationalaffixesC
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthat,incomenot
特洛伊木马攻击的威胁类型属于( )。A.授权侵犯威胁 B.渗入威胁 C.植
工业4.0是德国政府提出的一个高科技战略计划,被称为第四次工业革命的先行者。它将
制定有效的流动性风险应急计划应符合的要求有()。 ①合理设定应急计划触发条件
美国心理学家安德森研究指出,表扬与批评的效果是()的,它还取决于下列因素
下列哪一情形下律师不得与当事人建立或维持委托关系?()(2013年)A.律师与
某公司承接一项地铁隧道工作竖井施工工程,工作竖井净空尺寸15×10m,基坑深26
铁路项目工程质量计划应由( )主持编制。A.公司总工程师 B.项目经理 C
最新回复
(
0
)