首页
登录
职称英语
[originaltext] You probably know what a mobile is, but the mobile I’m talkin
[originaltext] You probably know what a mobile is, but the mobile I’m talkin
游客
2023-08-20
116
管理
问题
You probably know what a mobile is, but the mobile I’m talking about is a delicate object of decoration hanging from the ceiling and moving gently with every breath. It delights both children and adults. Now, do you know who invented the mobile? This lovely creation was the work of an American artist named Alexander Calder. Calder became interested in making things when he was a child. And even then he often used wire in his constructions. When he went to college, he studied engineering rather than art. But he quickly realized that art was his real passion. He also loved the circus, and many of his early artworks were small circus figures made with wire. In about 1930, Calder turned from realistic wire figures to abstract ones. He began constructing objects that have circles, squares and other geometric shapes. To get the shapes to move, he used small motors. Then he went one step beyond these early mobiles. He got the shapes in his constructions to move by themselves. A mobile may look simple as it shifts in the wind, but it requires careful construction to work properly. Calder used his engineering knowledge to create his first mobiles. Often these consisted of small pieces of brightly printed metal strung by wire to a thicker base wire. Calder learnt how to find the precise point to connect each wire so that all the pieces will sway in harmony. In doing so, he created an art form for people all over the world to copy and enjoy.
16. What does the speaker say about a mobile?
17. What do we learn about many of Alexander Calder’s early artworks?
18. Where does Alexander Calder’s real passion lie?
选项
A、It gives pleasure to both adults and children.
B、It is often carried around by small children.
C、It can be found in many parts of the world.
D、It was invented by an American Indian.
答案
A
解析
四个选项的主语均是It,其中children出现了两次,综合未听先知的信息点,以及选项中出现的carried,found,invented,可推测本题可能考查某种与孩子有关的事物的性质特点。短文中指出成年人和孩子都喜欢风铃,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2943126.html
相关试题推荐
[originaltext]Todaywe’regoingtotalkaboutshynessanddiscussrecentre
[originaltext]Todaywe’regoingtotalkaboutshynessanddiscussrecentre
[originaltext]LastweekwetalkedaboutAnneBradstreetandroleofwomeni
[originaltext]LastweekwetalkedaboutAnneBradstreetandroleofwomeni
[originaltext]Iknowyou’reanxioustogetyourpermitsandgetstarted.Bu
[originaltext]Iknowyou’reanxioustogetyourpermitsandgetstarted.Bu
[originaltext]TodayIwanttotalkabouttheEarth’slastmajorclimaticsh
[originaltext]M:Hey,Christine,rememberhowwewerecomplainingthatwewanted
[originaltext]M:Hey,Christine,rememberhowwewerecomplainingthatwewanted
[originaltext]M:Hey,Christine,rememberhowwewerecomplainingthatwewanted
随机试题
Thechildtookaspoonfulandtasteditcarefully______itwashot.A、incaseB、
[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday’sastronomyclass?W:Itwasintere
关于股指期货与商品期货的区别,描述正确的是()。A、股指期货交割更困难B、股指期货逼仓较易发生C、股指期货的持仓成本不包括储存费用D、股指期货的风
Supportive.Thef
简述费用率对企业的意义。
豆浆对于()相当于()对于高粱A.饮品;农作物
下列选项中,历史时代与陶瓷技术对应正确的是:A.原始时代——青瓷 B.商代——
一个字幕制作小组有甲、乙、丙三个成员,现在该小组接到为一部纪录片添加字幕的工作,
齐某将房屋出租给乙,租期一年,约定不得转租。乙住一段时间后,租得更合适的房屋,于
一般来说,适宜形成承压水的地质构造有()A.向斜构造盆地 B.背斜构造盆地
最新回复
(
0
)