首页
登录
职称英语
[originaltext] Medical experts say most Americans do not get enough sleep. T
[originaltext] Medical experts say most Americans do not get enough sleep. T
游客
2023-08-20
93
管理
问题
Medical experts say most Americans do not get enough sleep. They say more Americans need to rest for a short period in the middle of the day. They are advising people to sleep lightly before continuing with other activities.(20)One study earlier this year found that persons who sleep for a few minutes during the day were less likely to die of heart disease. The study followed more than 23000 Greek adults for about six years. Adults who rested for half an hour at least three times a week had a 37% lower risk of dying from heart disease than those who did not nap. Study organizers said the strongest evidence was in working men. The organizers said naps might improve health by reducing tension caused by work. Some European and Latin American businesses have supported the idea of napping for many years. They urge people to leave work, go home and have a nap before returning. In the United States, some companies let workers rest briefly in their offices.(21)They believe this reduces mistakes and accidents, and also increases the amount of work a person can do. Sleep experts say it’s likely that people make more mistakes at work than at other times. They say people should not carry out important duties when they feel sleepy. And they say the best thing to do is to take a nap.(22)About 20 minutes of rest is all you need. Experts say this provides extra energy and can increase your effectiveness until the end of the day. But experts warn that a nap should last no more than 20 to 30 minutes. A longer nap will put the body into deep sleep. Waking up will be difficult.
20. What does the study suggest according to the passage?
21. Why do some companies encourage their workers to take naps?
22. Which of the following may sleep experts agree with?
选项
A、European countries tend to support having naps.
B、Working men should have a nap regularly.
C、Adults are more likely to develop heart disease.
D、Naps may lower the chance of dying of heart disease.
答案
D
解析
事实细节题。本题问的是研究表明什么。短文中明确指出一项研究发现午睡能够降低人们死于心脏病的几率。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2941933.html
相关试题推荐
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareinc
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneve
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneve
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneve
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneve
MillionsofAmericansareenteringtheir60sandaremoreconcernedthaneve
[originaltext]AmericanvisitorstoEasternAsiaareoftensurprisedandpuz
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfro
随机试题
Wherewouldyoumostliketogoonvacation?Paris?London?TheAmazonRainfo
Moralresponsibilityisallverywell,butwhataboutmilitaryorders?Is
[originaltext]M:Goodafternoon,ma’am.I’mMr.Smith.Icalledyoualittlewh
[A]sturdy[I]explanation[B]vessels[J]consequences[C]Previously[K]na
火灾报警控制器(联动型)接收的用于逻辑判断的型号叫联动触发信号()
A.利水渗湿 B.和胃降逆 C.润肺下气 D.清热解毒 E.清热散结枇杷
以下关于语文教材的编写要求,说法不正确的一项是()。A.要突出语文课程的特点
【教学过程】 环节一:导入新课 教师讲述胡适友人邀请其去政府机关任职的故事,并请同学们分别用文言文和白话文写拒绝的回信,之后比较白话文和文言文的区别,进
患者女性,25岁。发热2天,且尿频,排尿痛。尿检在高倍镜视野下发现30个白细胞、
如果飞行员严格遵守操作规程,并且飞机在起飞前经过严格的例行技术检验,那么,飞机就
最新回复
(
0
)