首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people dislike walking into the bank, standing in long l
[originaltext] Many people dislike walking into the bank, standing in long l
游客
2023-08-19
49
管理
问题
Many people dislike walking into the bank, standing in long lines and running out of checks. [23] They are dissatisfied with their bank’s limited hours, too. They want to do some banking at night and on weekends. For such people their problems may soon be over. Before long, they may be able to do their banking from the comfort of their own home, any hour of the day, any day of the week. Many banks are preparing online branches or Internet offices, which means that people will be able to take care of much of their banking business through their home computers. This process is called interactive banking. At gaze online branches, customers will be able to view all their accounts, move money between their accounts, apply for a loan, and get current information on products such as credit cards. Customers will also be able to pay their bills electronically and even email questions to the bank.
Banks are creating online services for several reasons. One reason is that banks must compete for customers, who will switch to another bank if they are dissatisfied with the service they receive. The convenience of online banking appeals to the kind of customer banks most want to keep, that is, people who are young, well-educated and have good incomes. Banks also want to take advantage of modern technology since they have moved into the 21st century.
23. What is one of the reasons for people’s dissatisfaction with traditional banks?
24. What kind of customer does online banking most appeal to?
25. Why do banks create online services according to the passage?
选项
A、To compete for customers.
B、To reduce the size of their staff.
C、To provide services for distant clients.
D、To expand their operations at a lower cost.
答案
A
解析
根据“一个原因是银行必须竞相争夺客户……”,故选A。compete for customers是短文信息的原词再现。听到reasons就应该格外留意,“原因”之处经常出题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2938818.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]W:Oh,here’sapieceofcakeandasmallcoffeeforyou,sir.Th
[originaltext]OnChristmasEvein1994,humansenteredacaveinthemounta
[originaltext]Hello,ladiesandgentlemen,welcomeaboardyourSea-linkfer
[originaltext]M:Ah,howdoyoudo,Ms.Wezmore?W:Howdoyoudo?M:Dositdo
随机试题
Asyoutouchpeople,surfacesandobjectsthroughouttheday,you________germs
Thewordhorsepowerwasfirstusedtwohundredyearsago.JamesWatthadmadet
关于胶凝材料,叙述正确的是( )。A.建筑石膏凝固时收缩大 B.菱苦土加水调
商业银行因没有遵循法律、规则和准则可能遭受法律制裁、监管处罚、重大财务损失和声誉
水钠潴留作用最弱的糖皮质激素是A、泼尼松 B、泼尼松龙 C、甲泼尼松龙 D
土炒时,生片、煳片不得超过总量的A.1%B.2%C.3%D.4%E.5%
药检室每()写出一份本院药品质量情况综合报告上报院领导或当地卫生行政部门A1年
下列事物与所涉及的光学原理,对应不正确的是:A.全息照相——光的干涉 B.显微
将抽样对象按次序编号,先随机抽取第一个调查对象,然后再按一定间隔随机抽样,称为A
某机械预算价格为20万元,耐用总台班为4500台班,大修理间隔台班为900台班,
最新回复
(
0
)