首页
登录
职称英语
[originaltext] Many children first learn the value of money by receiving an
[originaltext] Many children first learn the value of money by receiving an
游客
2023-08-17
77
管理
问题
Many children first learn the value of money by receiving an allowance. The purpose is to let children learn from experience at an age when financial mistakes are not very costly. The amount of money that parents give to their children to spend as they wish differs from family to family.(13)In any case, parents should make clear what the child expects to pay for with the money. At first, young children may spend all of their allowance soon after they receive it. If they do this, they will learn the hard way that spending must be done within a budget. Parents are usually advised not to offer more money until the next allowance. Many experts in child-rearing say it is not a good idea to pay your child for work around home. These jobs are a normal part of family life.(14)Paying children to do extra work around the house, however, can be useful. It can even provide an understanding of how a business works. Allowances give children a chance to experience the three things they can do with money. They can share it in the form of gifts or giving to a good cause. They can spend it by buying things they want, or they can save it.(15)Saving helps children understand that costly goals require sacrifice: You have to cut costs and plan for the future. Requiring children to save part of their allowance can also open the door to future saving and investing.
13. What should parents do when giving children an allowance?
14. Why is paying children for extra work useful according to the passage?
15. What may children benefit from saving their allowance?
选项
A、Children can learn how a business works in social life.
B、Children may understand what a normal family life is.
C、Children may learn to save money rather than spend it.
D、Children can’t expect another allowance in a short time.
答案
A
解析
本题问的是根据本文,为什么孩子额外劳动得到报酬是有益的。短文中间部分提到了原因:给孩子额外的劳动报酬是有益的,这样可以帮助孩子理解商业的运作原理。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2933388.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Today,weinviteMs.Lesleytotalkabouteducation.Howdoes
[originaltext]Goodmorning.I’mgoingtostartmylecturewithsomequestio
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatple
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatple
[originaltext]Goodmorning.Now,I’dliketobegintoday’slecturewithas
[originaltext]Goodmorning.Now,I’dliketobegintoday’slecturewithas
[originaltext]Goodmorning.Now,I’dliketobegintoday’slecturewithas
[originaltext]Passwordsareimportant.Youremployer,yourbankandyoursm
[originaltext]Passwordsareimportant.Youremployer,yourbankandyoursm
[originaltext]Passwordsareimportant.Youremployer,yourbankandyoursm
随机试题
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.e
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
WhenKathieGifford’sfacewassplashedacrossthenewspapersin1996after
TheInnerClockThatRulesOurLivesGuesswhattimeitis---w
Christmashasbeenassociatedwith______sincetheWiseMenbroughtgiftstowe
Asa______actor,hecanperform,sing,danceandplayseveralkindsofmusical
属于早期乳腺癌的症状是:A.乳房胀痛 B.乳房多发性肿块 C.乳房周期性胀痛
孕妇患有心脏病最危险的时期为_______________、__________
A.3% B.5% C.6% D.21% E.1%双大腿的烧伤面积为
关于建筑节能工程施工质量验收的规定,正确的是( )。A.外窗气密性能的现场实体
最新回复
(
0
)