首页
登录
职称英语
[originaltext]W: You know, for me, Ecuador and Colombia seem to be the same. Ca
[originaltext]W: You know, for me, Ecuador and Colombia seem to be the same. Ca
游客
2023-08-17
50
管理
问题
W: You know, for me, Ecuador and Colombia seem to be the same. Can you tell me how to distinguish them?
M: Well, maybe their culture is pretty much the same.(2)But I think Ecuadoreans and Colombians are different.
W: The people are different?(2)You mean the looks or the characters?
M:(2)The latter.(1)(2)Colombian people are more hard-working people. They really care about their work, earning a lot of money or stuff like that. But Ecuadoreans are more like, you know, easy-going people.(2)So I think that’s the main difference between them.
W: Interesting. What about the weather? Is there any difference between the two countries?
M: Yes. It’s quite different. The weather in Colombia is characterized for being tropical. However,(3)the weather you will experience in Ecuador depends largely on where you are, since there are four distinct geographical areas—the mountains, the eastern rainforests, the Pacific coastal plains, and the Galapagos Islands.
W: Good. We’ve talked a lot about differences. What about similarities in your opinion?
M: Well, if you look at the food, you’ll find that food in both countries is composed of potatoes and corn and many fruits. Thus,(4)if you travel to Colombia and Ecuador, you will pretty much find the same kind of food because it’s made of the same ingredients.
1. What can we learn about Ecuadorean people?
2. What is the main difference between Ecuador and Colombia according to the man?
3. What do we know about the climate in Ecuador and Colombia from the man?
4. What do we learn about the food in the two countries?
选项
A、It is quite different from each other.
B、It is pretty much the same.
C、It is made from different ingredients.
D、It is made of wheat and some vegetables.
答案
B
解析
本题问的是这两个国家的食物的信息。对话最后男士提到如果你去哥伦比亚和厄瓜多尔旅游,就极有可能发现相同的食物,也就是说这两个国家的食物很相似。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2933328.html
相关试题推荐
[originaltext]Ifyou’recarefulenough,you’llfindthatitiscommonnowad
[originaltext]Ifyou’recarefulenough,you’llfindthatitiscommonnowad
[originaltext]Ifyou’recarefulenough,you’llfindthatitiscommonnowad
[originaltext]Peter:(19)ThelawontaxisisveryinterestingandIknowinLon
[originaltext]Peter:(19)ThelawontaxisisveryinterestingandIknowinLon
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisin
[originaltext]OneofNewYork’smostbeautifulandvaluablebuildingsisin
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.(9)A
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.(9)A
[originaltext]W:Hi,Scott,haveyouheardaboutDianarecently?M:No,Ihave
随机试题
[originaltext]M:ThismorningonTakeItOffToday,stayinginshapeontheroa
1Itakeitthatthepurposeofanylanguagecourseistodevelopinlear
[originaltext]FormulaOneisunderfireagain.Thesafetydebateisragin
劳动者在试用期内提前()通知用人单位,可以解除劳动合同。A.三日 B.五日
在军队建设中深入贯彻落实科学发展观的基本要求为:全面加强、协调推进军队革命化、现
债券投资已成为商业银行的一种重要资产形式,商业银行债券投资的目标不包括()。A.
不属于桔梗主治病证的是A.痰证B.眩晕C.咽喉失音D.肺痈吐脓E.便秘
2012年1月1日,甲企业向某保险公司足额投保了企业财产综合险附加利润损失保险
根据劳动合同法律制度的规定,对负有保密义务的劳动者,用人单位可以在劳动合同或者保
用于市政工程地下隧道精确定位的仪器是()。A.平板仪 B.激光指向仪
最新回复
(
0
)