首页
登录
职称英语
[originaltext] (13)In recent years, the death rate among American centenari
[originaltext] (13)In recent years, the death rate among American centenari
游客
2023-08-17
89
管理
问题
(13)In recent years, the death rate among American centenarians—people who have lived to age 100 or older—has decreased, dropping 14 percent for women and 20 percent for men from 2008 to 2014. The leading causes of death in this age group are also changing. In 2000, the top five causes of death for centenarians were heart disease, stroke, flu, cancer and Alzheimer’s disease.(14)But by 2014, the death rate from Alzheimer’s disease for this age group had more than doubled—increasing from 3. 8 percent to 8. 5 percent—making the progressive brain disease the second leading cause of death for centenarians. One reason for the rise in deaths from Alzheimer’s disease in this group may be that developing this condition remains possible even after people beat the odds of dying from other diseases such as cancer.
(15)People physically fit enough to survive over 100 years ultimately give in to diseases such as Alzheimer’s which affects the mind and cognitive function. In other words, it appears that their minds give out before their bodies do. On the other hand, the death rate from flu dropped from 7. 4 percent in 2000 to 4.1 percent in 2014. That pushed flu from the third leading cause of death to the fifth.
Overall, the total number of centenarians is going up. In 2014, there were 72,197 centenarians, compared to 50,281 in 2000. But because this population is getting larger, the number of deaths in this group is also increasing—18,434 centenarians died in 2000, whereas 25,914 died in 2014.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13. What does the speaker say about the risk of dying for American centenarians in recent years?
14. What does the speaker say about Alzheimer’s disease?
15. What is characteristic of people who live up to 100 years and beyond?
选项
A、It develops more easily in centenarians not actively engaged.
B、It is now the second leading cause of death for centenarians.
C、It has had no effective cure so far.
D、It calls for more intensive research.
答案
B
解析
短文中提到,到2014年,美国百岁老人这一群体中,老年痴呆症引起的死亡率增加了两倍多——由3.8%上升到8.5%,这使得这一逐渐严重的大脑疾病成为导致百岁老人死亡的第二大病因,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2932656.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatple
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatple
[originaltext]Goodmorning.Now,I’dliketobegintoday’slecturewithas
[originaltext]Goodmorning.Now,I’dliketobegintoday’slecturewithas
[originaltext]Passwordsareimportant.Youremployer,yourbankandyoursm
[originaltext]Whenitcomestosuccessintheschoolenvironment,whatare
[originaltext]W:(5)Agoodresumepredictshowyoumightperforminthatdesired
[originaltext]W:(5)Agoodresumepredictshowyoumightperforminthatdesired
[originaltext]W:Thejobofraisingchildrenisatoughone.Andeachchildis
[originaltext]W:Thejobofraisingchildrenisatoughone.Andeachchildis
随机试题
SupremeCourtRulesGeneticMotherIsNotLegalMotherVocabularyandExpression
HowlongwillNewStudentOrientationlastfor?[br][originaltext]W:Hi,didyou
Postgraduatedilemmas[A]Decidingwhetherornottobecomeapostgr
下列关于Windows2003中域的描述正确的是( )。A.在网络环境中所有
病例对照研究的优点是()。A.不易发生混杂偏倚 B.所需研究对象的数量少,
某隧道按照“新奥法”原则进行设计,上下双洞分离式,单向三车道,采用三心圆内轮廓,
下列方法中,可用于高层建筑物铅垂线放样的有()A:水准仪法B:激光铅垂仪法C
患者,女性,35岁,高血压1年,血压165/105mmHg,血钾3.3mmol/
①而在直接融资领域,改革的真正难题则在于这个市场的定位 ②但受金融管制特别是利
证券公司的资产管理业务包括()。A:集合资产管理业务B:财务顾问业务C:定向
最新回复
(
0
)