首页
登录
职称英语
It’s perhaps the world’s most famous underwater attraction, immortalized in
It’s perhaps the world’s most famous underwater attraction, immortalized in
游客
2023-08-16
80
管理
问题
It’s perhaps the world’s most famous underwater attraction, immortalized in film and in legend: the Titanic. But now experts say the ocean liner, once a wonder of the high seas, is falling to pieces.
Capt. Alfred McLaren, the scientist who in July led the most recent expedition to the ship’s underwater grave, said his team saw clear signs of the wreck’s accelerating decay. There was damage likely caused by rust and sea life, and the captain’s cabin had collapsed.
"I was absolutely astonished," McLaren said.
Worse still, the fallen mast that crushed the ship’s deck is believed by many to be the result of an unapproved salvage operation. "It was almost depressing to see how quickly she was deteriorating," McLaren says. "I would be really surprised if there’s very much standing up from the bottom, two decades from now."
Ed Kamuda, who runs the Titanic Historical Society in Springfield, Mass., says adventure tourists— who pay $36,000 each to visit the wreck—are also contributing to the crumbling of the Titanic.
"This is something I expected. I just didn’t expect it to happen so quickly," Kamuda said. "People are going down just as an ego trip to say ’I was there.’ All this takes a toll on the ship."
The Titanic has sat at the bottom of the Atlantic since it sank after hitting an iceberg on its maiden voyage on April 14, 1912. More than 1,500 people died that night. The ship came to rest at the bottom of the frigid North Atlantic, more than 2 miles beneath the waves. The wreck was discovered in 1985, and since then it has been repeatedly visited by treasure hunters.
But still some scientists say those divers, and other thrill seekers are not necessarily to blame for the Titanic’s current woes.
Capt. Craig McLean of the National Oceanic and Atmospheric Administration went on an expedition to the Titanic in June as part of a government study that is monitoring the condition of the ship. He says it’s unclear what part of the damage is from Mother Nature and which is from human nature.
"It’s too early and there is insufficient evidence to put our fingers on anything," McLean said.
Regardless, most agree there’s little that can be done for this most famous of wrecks. And soon, the mighty Titanic could well be lost again. [br] Craig McLean is one of the scientists who believe ______.
选项
A、the influence of the thrill seekers on the wreck will finally be determined
B、the deterioration of the Titanic is not necessarily attributed to the adventure tourists
C、the government should contribute more to the monitoring of the Titanic
D、visitors should not be prohibited the Titanic and other famous wrecks
答案
B
解析
第8段提出了某些科学家的观点,第9段提到的Craig McLean就是其中一位,这些科学家都认为没有足够的证据证明游客造成了泰坦尼克号的损坏,因此B就是他们的想法。其他选项均在文中无据可依。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2931808.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Tellme,Peter.WhatmakesHaroldssofamous?M:Well,it’sth
[originaltext]W:Tellme,Peter.WhatmakesHaroldssofamous?M:Well,it’sth
[originaltext]W:Tellme,Peter.WhatmakesHaroldssofamous?M:Well,it’sth
[originaltext]W:Tellme,Peter.WhatmakesHaroldssofamous?M:Well,it’sth
[originaltext]Thediamondisconsideredthemostfamousandvaluablejewel
[originaltext]Birdsarefamousforcarryingthingsaround.Some,likehomin
[originaltext]Birdsarefamousforcarryingthingsaround.Some,likehomin
[originaltext]Birdsarefamousforcarryingthingsaround.Some,likehomin
GermanChancellor(首相)OttoVonBismarckmaybemostfamousforhismilitarya
GermanChancellor(首相)OttoVonBismarckmaybemostfamousforhismilitarya
随机试题
QuestionnaireDesignI.Clarifyyourstudygoal—Writedownyourstudygoalbef
BilingualEducationBilingualeducationinAmeric
Greatbooksatbig,bigsavings.Yes!That’swhatyougetwiththisbig-v
HowCustomsWorkA)Oneofthelittleritualsallintern
男性,2岁,在为其合理安排膳食时不应选择以下哪项( )。A.早餐安排一定量的糖
沉淀反应中的钩状效应的原因是A.pH浓度过高B.pH浓度过低C.抗体过量D.抗原
动产拍卖成交的标志一般是( )。A.拍卖标的物实际占有的转移 B.拍卖标的物
李同学考上的大学每年的学费是10000元,专业学制是4年,根据新国家助学贷款管
阿根廷人马里奥与中国女子李某结婚,马里奥在美国、加拿大、阿根廷均有住所,在与李某
大跨度屋盖结构整体吊装时,顶升法应优先适用于()。 A.点支撑网架B.周边
最新回复
(
0
)