首页
登录
职称英语
[originaltext] [9]America’s holiday shopping season starts on Black Friday,
[originaltext] [9]America’s holiday shopping season starts on Black Friday,
游客
2023-08-15
88
管理
问题
[9]America’s holiday shopping season starts on Black Friday, the day after Thanksgiving. It is the busiest shopping day of the year. Retailers make the most money this time of year, about 20 to 30 percent of annual revenue. About 136 million people will shop during the Thanksgiving Holiday weekend. More and more will shop online. In an era of instant information, shoppers can use their mobile phones to find deals. [10]About 183.8 million people, will shop on Cyber Monday, the first Monday after Thanksgiving. More than half of all holiday purchases will be made online. One in five Americans will use a tablet or smartphone. Online spending on Black Friday will rise 15 percent to hit $2.7 billion this year. Cyber Monday spending will increase 12 percent to $3 billion. For many, shopping online was "a more comfortable alternative" than crowded malls. The shift to online shopping has had a big impact on traditional shopping malls. Since 2010, more than 24 shopping malls have closed and an additional 60 are struggling. However, Fortune says the weakest of the malls have closed. [11]The sector is thriving again. The International Council of Shopping Centers said 94.2 percent of malls were full, or occupied, with shops by the end of 2014. That is the highest level in 27 years. Economist Gus Faucher said [12]lower unemployment and rising wages could give Americans more money to spend. The average American consumer will spend about $805 on gifts. That’s about $630.5 billion between November and December— an increase of 3.7 percent from last year.
9. What is the speaker mainly talking about?
10. How many people will shop on Cyber Monday?
11. What does Fortune say about traditional shopping malls?
12. What is said to account for the increased number of shoppers?
选项
A、They appeal to elderly customers.
B、They find it hard to survive.
C、They have fewer customers.
D、They are thriving once more.
答案
D
解析
录音提到,人们的购物方式转向网购,这对传统购物中心产生了很大的消极影响。然而,《财富》杂志表示,在这些购物中心中经营最差的商店已经关闭,整个行业又兴旺起来。D项“它们再次兴旺起来”是录音的同义复述,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2928700.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’msoaked!ItstartedtopourtheminuteIgotoffthebus.M
[originaltext]Theeconomiccostsofnoisetosocietyareseveral.Airports
[originaltext]Theeconomiccostsofnoisetosocietyareseveral.Airports
[originaltext]Theaveragepersonlearnsmostofthe30,000-40,000wordswho
[originaltext]Theaveragepersonlearnsmostofthe30,000-40,000wordswho
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]M:Idon’tenjoydatinganymore.Ican’tseemtofindanyoneIha
[originaltext]M:Idon’tenjoydatinganymore.Ican’tseemtofindanyoneIha
随机试题
Over1billionpeoplelackadequatehousing.Thesepeoplearefoundinevery
OnFoodSecurity1.食品安全丑闻频繁发生,引起人们关注2.食品安全问题发生的原因3.我的看法Overthepastcoupleof
Sixyearsago,aMiamiwomanwalkingthroughthehallofanofficebuilding
Mostmeetingshaveanagenda.Foraformalmeeting,thisdocumentmaybehan
Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.Itisremarka
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
患者,男性,52岁,有多年吸烟史,现在声音嘶哑伴小量咯血,应考虑的疾病是(
(2017年真题)回购交易要发生()次券款交割。A.0 B.1 C.2
患者男性,47岁,右侧胸痛。体检时发现胸部不对称,右侧呼吸运动减弱,触诊气管居中
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)