首页
登录
职称英语
[originaltext] The focus of today’s class is on an important element in the d
[originaltext] The focus of today’s class is on an important element in the d
游客
2023-08-14
89
管理
问题
The focus of today’s class is on an important element in the development of United States cities, something the modern cities need to survive: efficient transportation. The rapid growth of cities in 19th century created a serious problem. Growth obviously meant greater distances between people’s home and their work places. People could no longer rely on walking. By the mid 19th century, some United States cities had used railways drawn by horses, but they were very slow. City planners understood that without improved transportation cities could not grow any larger and they welcome the invention of system of trolley cars on cables, powered by steam engines. These cables were able to pull cars up to the steep hills of San Francisco and so other large cities installed similar systems in 1880s. But although faster than horses, these cable cars still weren’t fast enough to solve the transportation problems of United States cities. Our real breakthrough came thanks to electricity. Electric trolley move twice as fast as the old horse drawn railways and they were clean. They designers of electric trolley came up with the new control system that allowed each part to be powered independently and have its own breaks, what’s safer and more efficient than cable cars. Electricity also helped the next great advance in urban transportation, the subway. It solved one problem that the early English subways suffered from, unbearable smoke of steam engines that made breathing in the subway tunnels almost impossible.
Now listen to the following recording and answer questions 22 to 25.
22. What is the talk mainly about?
23. According to the professor, what problem did many people face as cities grew larger?
24. Other than their speed, in what way were electric trolley car better than cable cars?
25. According to the professor, what major advantage for the subway did electricity offer?
选项
A、It made the subways much quieter.
B、It brought electric light to the tunnels.
C、It allowed passengers to breathe cleaner air in the tunnels.
D、It allowed subways to be repaired inexpensively.
答案
C
解析
细节题。根据It solved one problem that the early English subways suffered from,unbearable smoke of steam engines that made breathing in the subway tunnels almost impossible.可知电车的出现使得地铁更换了动力,不再以蒸汽机为动力,解决了人们在地铁上难以呼吸的问题。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2926702.html
相关试题推荐
[originaltext]ResearchersatHarvardMedicalSchool’saffiliatedHebrewSen
[originaltext](19)Peoplewholiveinareaswithpollutedairincreasethei
[originaltext](19)Peoplewholiveinareaswithpollutedairincreasethei
[originaltext]StockpricesretreatedonFridayfollowinganotherweakUSjo
[originaltext](12-1)Swedishfathersfromnextyearwillreceiveathirdmo
[originaltext]Watchinganotherpersonshivercancauseourowntemperature
[originaltext]Watchinganotherpersonshivercancauseourowntemperature
[originaltext]Watchinganotherpersonshivercancauseourowntemperature
[originaltext]M:Goodmorning,Natalie!Readytobegintoday’stutoring?W:Oh
[originaltext]M:Goodmorning,Natalie!Readytobegintoday’stutoring?W:Oh
随机试题
Thejetquickly______intotheskyandsoonwentoutofourview.A、ascendedB、l
Aswehaveseen,thereisnothingaboutlanguageassuchthatmakeslinguis
Conditionseverywherehavebeenseriouslyworsened,______thepostwarriseinp
A.关节被动活动正常而主动活动不能 B.关节主动活动和被动活动均不能 C.关
多巴胺最适用于治疗的是( )。A.伴有心肌收缩力减弱、尿量减少而血容量已补足的
关于国债,下列说法正确的有( )。 Ⅰ.中期国债是指偿还期限在1年以上,10
AIDS发生卡波西肉瘤主要是由于()A.肺孢子菌感染 B.人疱疹病毒8感
假设某基金2010年5月某估值日前一交易日计算的基金资产总额为9000万元,负债
下列历史人物与相关成语典故,对应正确的是( )。A.魏征——兼听则明 B.项
川乌类有毒饮片宜先煎A.0.5~1小时 B.1~2小时 C.1.5~2.5小
最新回复
(
0
)