首页
登录
职称英语
[originaltext]A young man once went to town and bought himself a pair of trouse
[originaltext]A young man once went to town and bought himself a pair of trouse
游客
2023-08-13
54
管理
问题
A young man once went to town and bought himself a pair of trousers. When he got home he went upstairs to his bedroom and put them on. He found that they were two inches too long.
He went downstairs, where his mother and two sisters were busy washing up the tea things in the kitchen. “These new trousers are too long.” He said, [12] “They need shortening by about two inches. Would one of you mind doing this for me, please?” His mother and sisters were busy and none of them said anything.
But as soon as his mother had finished washing up, [13-1] she went quietly upstairs to her son’s bedroom and shortened the trousers by two inches. She came downstairs without saying anything to her daughters.
The elder sister was a kind-hearted girl. [13-2] She went quietly upstairs after supper without saying anything to anyone, and cut the trousers by two inches.
The young sister went to the cinema, but when she came back, she remembered what her brother had said. [13-3] So she ran upstairs with her scissors, needle and thread and took two inches off the legs of the new trousers. You can imagine the look on the young man’s face when he put the trousers on the next morning.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
11.Which of the following is true?
13.How many inches too short were the trousers when the young man finally put them on?
14.What does the passage tell us?
15.What look can you imagine was on the young man’s face?
选项
A、2 inches.
B、4 inches.
C、6 inches.
D、8 inches.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2923683.html
相关试题推荐
[originaltext]Toomanydegreesareawasteofmoney.Thereturnonhighere
[originaltext]Toomanydegreesareawasteofmoney.Thereturnonhighere
[originaltext]Toomanydegreesareawasteofmoney.Thereturnonhighere
[originaltext]TheEuropeanCentralBankreleasedanewroundofmeasuresto
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysanincreasingnumberofin
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysanincreasingnumberofin
[originaltext]Goodevening.YouarelisteningtoPopWorldofBCDInternati
[originaltext]VitaminDhelpsbonesandmusclesgrowstrongandhealthy.
[originaltext]VitaminDhelpsbonesandmusclesgrowstrongandhealthy.
[originaltext]W:Honey,couldyoucomehereforasecond.Weneedtotalk.Myp
随机试题
Agreenandyellowparrot,whichhunginacageoutsidethedoor,keptrepea
InwhatfieldmighttheexampleofHelenKellerbefit?[br][originaltext]
[originaltext]ManypeopleonanislandinwesternIrelandareexcited.Theyare
PASSAGETWOApersistentattachmenttoanobjectoridea.根据语境,文中第五段的“obsession”是什
Maryhopestobe_____fromhospitalnextweek.A、dismissedB、dischargedC、expelled
女孩的青春期一般从()A.8~20岁 B.10~18岁 C.9~14
(2016年)下列关于理财价值观的说法中,正确的有()。 Ⅰ.后享受型人群储蓄
诊断有机磷农药中毒最重要的指标是()。A.农药接触史 B.阿托品试验阳性
吗啡禁用于分娩止痛是由于A.抑制新生儿呼吸作用明显 B.用药后易产生成瘾性
基坑内被动区加固平面布置常用的形式有()。A、墩式加固 B、岛式加固
最新回复
(
0
)