首页
登录
职称英语
[originaltext] A report on sleep and nutrition released this month found that
[originaltext] A report on sleep and nutrition released this month found that
游客
2023-08-12
69
管理
问题
A report on sleep and nutrition released this month found that people who consistently went to bed earlier than 11 p. m. took in fewer calories and ate more healthy food. In contrast, "night owls" who go to bed between 11 p. m. and 3 a. m. tend to consume more coffee, alcohol, refined sugars and processed meats than early risers.
This report corresponds with the existing scientific literature on bedtime and wellness. The relationship between getting more sleep and making better food choices is well-documented. A study published last year in The American Journal of Clinical Nutrition found that people who sleep more tend to eat less unhealthy food than their peers who don’t get as much rest. And a 2015 study from the University of California, Berkeley, found that teens who go to bed late are more likely to gain weight over a five-year period.
As a group, "night owl" types tend to eat less healthy food and take in more calories overall than early risers. The later one goes to bed, the more calories one records the next day. As yet a challenge to explain the cause-and-effect relationship between sleep and nutrition, there may be a third factor that impacts both of them. Or the relationship could be reversed, that is, people who eat less fall asleep earlier. Still, if late sleepers want to lose a few pounds, they can go to bed earlier than they usually do, thereby, reducing their chances of taking snacks before bedtime.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What do we learn about the report released this month?
10. What does the study from the University of California, Berkeley, find about teens who go to bed late?
11. What should "night owls" do to reduce their consumption of unhealthy food?
选项
A、It makes claims in conflict with the existing research.
B、It focuses on the link between bedtime and nutrition.
C、It cautions against the overuse of coffee and alcohol.
D、It shows that "night owls" work much less efficiently.
答案
B
解析
短文开头便提到了一个关于睡眠与营养的报告,该报告指出,能够在晚上11点之前上床睡觉的人摄入的卡路里比较少,饮食也比较健康,反之,在晚上11点与凌晨3点之间上床睡觉的“夜猫子”摄人咖啡、酒精、精制糖以及精肉比较多。因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2920539.html
相关试题推荐
[originaltext]I’dliketolookatavitalaspectofe-commerce,andthatis
[originaltext]The2010GlobalHungerIndexreportwasreleasedtodaybythe
[originaltext]Moderator:Helloladiesandgentleman,itgivesmegreatplea
[originaltext]Moderator:Helloladiesandgentleman,itgivesmegreatplea
[originaltext]Thetimeis9o’clockandthisisMarianSnowwiththenews.
[originaltext]Thetimeis9o’clockandthisisMarianSnowwiththenews.
[originaltext]Lastsummer,ItookmyfirstflightfromLondontoNewYork.
[originaltext]Lastsummer,ItookmyfirstflightfromLondontoNewYork.
[originaltext]M:Hello,andwelcometoourprogram,"WorkingAbroad".Ourguest
[originaltext]M:Hello,andwelcometoourprogram,"WorkingAbroad".Ourguest
随机试题
Inthetrafficaccident,myunclecamecloseto______.A、bekilledB、killingC、ki
WhydoesStandardandPoor’slowerFrance’screditrating?[originaltext]Sta
Theword"intolerable"consistsof______morphemes.A、1B、2C、3D、4C单词intolerable
A.ifB.sourcesC.createdD.pureE.stemF.factorsG.theoriesH.sp
下列有关审计机关审计报告内容的表述中,错误的是( )。A.应包含所有的审计移送
某智力测验的智商分数转化公式是IQ=100+152。10000人参加了测验,
肾小球源性血尿产生的主要原因是 A.肾小球基底膜断裂B.脏层上皮细胞受损C
宪法的修改,由全国人民代表大会常务委员会或者()以上的全国人民代表大会代表提议,
下列工程建设项目中,可不进行招标的是()。A.国有资金占控股或者主导地位的建设项
某公司普通股市价30元,筹资费用率为2%,本年发放现金股利每股0.6元,预
最新回复
(
0
)