首页
登录
职称英语
[originaltext] The Education Select Committee has been examining the underach
[originaltext] The Education Select Committee has been examining the underach
游客
2023-08-10
49
管理
问题
The Education Select Committee has been examining the underachievement of poor white children in England. Their exam results are much worse than disadvantaged black or Asian pupils.
The report describes poor white youngsters as "consistently the lowest performing group in the country". The report—Underachievement in Education by White Working Class Children—identifies this as a "real and persistent" problem. Poor white children are already lagging behind when they start primary school, and the gap grows wider as they get older. As each school year passes, this gap sees them falling further behind wealthier white pupils and poor children from ethnic minorities. The rising results among poor black and Asian pupils shows improvements can be made. This report holds a mirror up to the situation—it does not attempt to solve the problem, but it makes some suggestions to lessen this underachievement.
The report argues that as a particularly low-achieving group, poor white children would have the most to gain from access to outstanding schools and the best teachers. The school need to recruit high-quality teachers who could help these pupils, argues the report. "Schools face a battle for resources and talent, and those serving poor white communities need a better chance of winning," it says. There are practical forms of help, says the report, such as allowing time and space for children to do their homework at school, which could mean extending the school day.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. Whose exam results are much worse than disadvantaged black or Asian pupils?
13. When does the gap appear?
14. What does the rising results among poor black and Asian pupils show?
15. What should the school do to help the poor white children?
选项
A、Improvements of children’s achievements in school can be made.
B、Children’ s heath can be improved.
C、The school needs to care more about children’ s special talents.
D、The educational system can be improved.
答案
A
解析
细节题。根据文中提到的The rising results among poor black and Asian pupils shows improvements can be made.可以得知,从贫困黑人和亚洲孩子的进步可以看出改善情况是能实现的。因此,正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2913497.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Tellme,Peter,whatmakesHarrodssofamous?M:Well,it’sth
[originaltext]Agoodmarriageisonethatlasts.Where’sdivorceintheform
[originaltext]Agoodmarriageisonethatlasts.Where’sdivorceintheform
[originaltext]Agoodmarriageisonethatlasts.Where’sdivorceintheform
[originaltext]Nowadays,moreandmorestudentsprefertohuntjobsonline.H
[originaltext]Today,I’dliketotalkabouthowsittingforalongtimewill
[originaltext]Today,I’dliketotalkabouthowsittingforalongtimewill
[originaltext](12)Inmanystressfulsituations,thebody’sresponsescani
[originaltext](9)Manydaysseemtobringnumeroustasksandresponsibilitie
[originaltext]M:Asweprobablyknow,logstructuresaregainingpopularity.We
随机试题
OnedayStevensaidtohisfriend,Jack,"I’mgoingtotakeMycaranddrivetoL
Wherewillthemeetingtakeplace?[br]Wherearethecolleaguesgoingforlunch
Whatthespeakersaysisthecommonmisconceptionaboutcrocodilemothers?[br]
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain--nearlytwiceasmanyasi
下列既能清热燥湿,又善清心除烦的药物为A.黄柏B.黄芩C.黄连D.竹叶E.栀子
金匮肾气丸的主要成分不包括A.熟地黄B.泽泻C.番泻叶D.牡丹皮E.肉桂
有些媒体很开放,所有媒体都关注民生大事。据此,可以推出()。A.有些很开放的媒体
下列叙述,错误的是( )。A.冲脉为十二经脉之海 B.督脉总督一身之经脉
根据《建设工程价款结算暂行办法》的规定,发包人在签发进度款支付证书后的( )天内
导致粘连性肠梗阻最常见的原因是A.腹腔内炎症 B.腹腔内出血 C.腹腔内异物
最新回复
(
0
)