首页
登录
职称英语
[originaltext]W: You’ve read an article about human bones. Are there any commen
[originaltext]W: You’ve read an article about human bones. Are there any commen
游客
2023-08-09
29
管理
问题
W: You’ve read an article about human bones. Are there any comments about it?
M: I was surprised to find out there was so much going on in bones. I always assumed they were pretty lifeless.
W: In fact, bones are made of dynamic living tissue that requires continuous maintenance and repair.
M: Right. That’s one of the things I found so fascinating about the article—the way the bones repair themselves.
W: Can you tell us how the bones repair themselves?
M: Sure. There are two groups of different types of specialized cells in the bone that work together to do it. The first group goes to an area of the bone that needs repair. This group of cells produces the chemical that actually breaks down the bone tissue, and leaves a hole in it.
W: Well said, what about the second group?
M: After that the second group of specialized cells comes and produces the new tissue that fills in the hole that was made by the first group.
W: Very good. This is a very complex process. In fact, the scientists who study human bones don’t completely understand it yet. They are still trying to find out how it all actually works. Specifically, because sometimes after the first group of cells leaves a hole in the bone tissue, for some reason, the second group doesn’t completely fill in the hole. It can lead to a disease in which the bone becomes weak and is easily broken.
M: Ok, I get it. So if the scientists can figure out what makes the specialized cells work, maybe they can find a way to make sure the second group of cells completely fills the hole in the bone tissue.[8] That’ll prevent the disease from ever occurring.
5 What are the two speakers mainly talking about?
6 What is the function of the first group of specialized cells?
7 What does the woman say about scientists who study the specialized cells in human bones?
8 What benefit will it bring if scientists find out what makes the specialized cells work?
选项
A、How the bones repair themselves.
B、What human bones are made of.
C、How much people have learnt about bones.
D、How to combat with bone diseases.
答案
A
解析
①各选项均是以疑问词开头的名词性从旬,可以判断该问题与对话的主题内容相关。②对话首先由一篇与人体骨骼相关的文章切入,然后引出对话的主要内容,即骨骼是怎样自我修复的,和女士谈论骨骼自我修复的方式。故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2910570.html
相关试题推荐
[originaltext](12)Istherereallyamagicmemorypilloraherbalrecallr
[originaltext](12)Istherereallyamagicmemorypilloraherbalrecallr
[originaltext](12)Istherereallyamagicmemorypilloraherbalrecallr
[originaltext](9-1)ArecentInternationalLaborOrganizationreportsaysthe
[originaltext](9-1)ArecentInternationalLaborOrganizationreportsaysthe
[originaltext](12)TheUShasalreadylostmorethanathirdofthenative
[originaltext](9)Mothershavebeenwarnedforyearsthatsleepingwiththe
[originaltext](9)Mothershavebeenwarnedforyearsthatsleepingwiththe
[originaltext](12)Istherereallyamagicmemorypilloraherbalrecallr
[originaltext](12)Istherereallyamagicmemorypilloraherbalrecallr
随机试题
Expertsinthefoodindustryarethinkingalotabouttrashthesedays.Rest
【B1】[br]【B10】将of删掉say作及物动词,后可直接跟名词作宾语,例如:Itisagoodtonguethatsaysnoill,
Itisoftensaidthatpolitenesscostsnothing.Infact,itseemsthatalit
Walkingistheeasiestandsimplestformofexercise.Byputtingonefootin
关于吊顶工程中钢筋吊杆的以下做法,不正确的是哪个?()A.吊杆应做防锈处理
在石灰工业废渣稳定土中,为提高石灰工业废渣的早期强度,可外加1%~2%的水泥。
()是全党全国人民为实现中华民族伟大复兴而奋斗的行动指南。A.科学社会主义
检查某高层宾馆的消防水泵接合器,发现以下情形,错误的是()。A.水泵接合器接口的
假设你是某社区青少年事务中心的社会工作者,服务对象是社区内16~25岁失学、失业
B2011年我国对欧盟出口额为3560亿美元,占全年出口额的比重为3560÷18986
最新回复
(
0
)