首页
登录
职称英语
[originaltext] Eat Grub is Britain’s first new food company that breaks Weste
[originaltext] Eat Grub is Britain’s first new food company that breaks Weste
游客
2023-08-08
100
管理
问题
Eat Grub is Britain’s first new food company that breaks Western food boundaries by introducing edible insects as a new source of food. And Sainsbury’s is the first UK supermarket to stock the company’s crunchy roasted crickets.
Sainsbury’s insists that such food is no joke and could be a new sustainable source of protein. Out of curiosity, I paid a visit to Sainsbury’s. As I put my hand into a packet of crickets with their tiny eyes and legs, the idea of one going in my mouth made me feel a little sick. But the first bite was a pleasant surprise. A little dry and lacking of taste, but at least a wing didn’t get stuck in my throat. The roasted seasoning largely overpowered any other flavour, although there was a slightly bitter aftertaste. The texture was crunchy but smelt a little of cat food. Eat Grub also recommends the crickets as a topping for noodles, soups and salads.
The company boasts that its dried crickets contain more protein than beef, chicken and pork, as well as minerals like iron and calcium. Unlike the production of meat, bugs do not use up large amounts of land, water or feed, and insect farming also produces far fewer greenhouse gases. However, despite two billion people worldwide already supplementing their diet with insects, “consumer disgust” remains a large barrier in many Western countries. I’m not sure bugs will become a popular snack anytime soon, but they’re definitely food for thought.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What do we learn from the passage about the food company Eat Grub?
13. What does the speaker say about his first bite of roasted crickets?
14. What does Eat Grub say about his dried crickets?
15. What does the passage say about insect farming?
选项
A、They are more tasty than beef, chicken or pork.
B、They are more nutritious than soups and salads.
C、They contain more protein than conventional meats.
D、They will soon gain popularity throughout the world.
答案
C
解析
事实细节题。短文中提到,Eat Grub说蟋蟀干比牛肉、鸡肉和猪肉含有更多的蛋白质以及铁、钙等矿物质。也就是说,与传统肉类相比,蟋蟀干的蛋白质含量更高。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2909524.html
相关试题推荐
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Hi,everybody.AsIsaidinmyStateoftheUnionaddress,weliv
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-and-th
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-and-th
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChristian.
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChristian.
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01101(20097)[/img][br][originaltext]F:Mysisterhasas
WhatisNOTmentionedaspartofthepreparationthatneedstobemadebeforema
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperity
Enemiesthemostobstinateandcourageouscan’tholdoutagainststarvation;
一张5月份到期的执行价格为2280元/吨的玉米期货看跌期权,如果其标的玉米期货合约的价格为2500元/吨,权利金为50元/吨,其内涵价值为()元/吨。A
设置机械排烟、防烟系统,雨淋或预作用自动喷水灭火系统,气体灭火系统等场所或部位应
只要用于借款人日常生产经营的,均需纳入“流动资金贷款”范畴。()
依据《普通高中英语课程标准》,高中英语教学要鼓励学生通过积极尝试、自我探究、自我
室内最大净空高度为14m的厂房,设置的火灾自动报警系统可采用()。A.点型感烟火
审核记账凭证的主要内容包括()。A、内容是否真实 B、项目是否齐全 C、书写
最新回复
(
0
)