首页
登录
职称英语
[originaltext] [12] A good dose of willpower is often necessary to see any
[originaltext] [12] A good dose of willpower is often necessary to see any
游客
2023-08-08
49
管理
问题
[12] A good dose of willpower is often necessary to see any task through whether it’ s sticking to a spending plan or finishing a great novel. And if you want to increase that willpower, a new study suggests you just simply have to believe you have it. [13] According to the study, what matters most is what we think about our willpower. If we believe it’ s a finite resource, we act that way. We feel exhausted and need breaks between demanding mental tasks. However, people who view their willpower as a limitless resource get energized instead. The researchers used a psychological assessment tool to test the validity of the study. They asked 1,100 Americans and 1,600 Europeans to grade different statements, such as, after a challenging mental activity, my energy is depleted and I must rest to get it refueled again or I can focus on a mental task for long periods without feeling tired.
Although there was little difference between men and women overall, [14] Americans were more likely to admit to needing breaks after completing mentally challenging tasks. European participants, on the other hand, claimed they were able to keep going. Based on the findings, the researchers suggest that the key to boosting your willpower is to believe that you have an abundant supply of it. [15] Your feelings about your willpower affect the way you behave. But these feelings are changeable, they said. Changing your beliefs about the nature of your self-control can have positive effects on character development. This leads to healthier behaviors and perceptions of other people.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What is often necessary for carrying through a task?
13. What is the finding of the new study?
14. What do we learn about European participants as compared with their American counterparts?
15. What do the research say concerning people’ s feelings about willpower?
选项
A、They could keep on working longer.
B、They could do more challenging tasks.
C、They found it easier to focus on work at hand.
D、They held more positive attitudes toward life.
答案
A
解析
题干问的是相对于美国人,我们从这些来自欧洲的参与者身上了解到什么。短文中提到,美国人更倾向于承认在完成具有精神挑战的任务后需要休息。相反,欧洲的参与者声称他们能够继续工作,故答案为A(他们可以继续工作更长时间)。B项(他们可以做更有挑战性的工作)、C项(他们发现专注于手头上的事比较容易)和D项(他们对生活持更积极的态度)均与短文内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2908593.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Welcome,Mr.Johnson.First,I’dliketoaskyouafewquestio
[originaltext]Thelastdecadehasproventobevolatileandfilledwithunce
[originaltext]Thelastdecadehasproventobevolatileandfilledwithunce
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineonl
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineonl
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineonl
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreatp
[originaltext]Mostyoungwomenbelievetheywillachieveabalancebetweena
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
随机试题
ClassifythefollowingdescriptionsasreferringtoAPRTonlyBRUFonlyCboth
[originaltext]W:Richard,Iwonderifyoucantellmesomethingabouthotelson
高中美术《纪实摄影》主要教学过程及板书设计 教学过程 环节一:导入新课 有位摄影家说过:“如果用语言可以说得清楚,何必再去背起相机。”这位摄影家是谁?让我
某机制砂细度模数为3.5,则属于()A.粗砂 B.中砂 C.细砂
班集体形成的基础是( )。A.明确的共同目标 B.平等、心理相容的氛围 C
语文教学课堂有了多媒体的辅助会增加课容量,提升教学效率。下列多媒体使用不恰当的是
共用题干 周峰(男)和刘玉(女)1960年结婚,婚后无子女,收养周天为养子。周
A.肾上腺素 B.去甲肾上腺素 C.异丙肾上腺素 D.酚妥拉明 E.多巴
对变电站电缆沟(电缆竖井、电缆夹层、电缆隧道)封堵检查维护时,若有通风不畅的地点
房地产投资项目财务评价的目标是评价项目的盈利能力,动态指标有()。A:成本利润率
最新回复
(
0
)