首页
登录
职称英语
Pasta is no longer off the menu, after a new review of studies suggested that
Pasta is no longer off the menu, after a new review of studies suggested that
游客
2023-08-08
82
管理
问题
Pasta is no longer off the menu, after a new review of studies suggested that the carbohydrate can form part of a healthy diet, and even help people lose weight. For years, nutritionists have recommended that pasta be kept to a【C1】______, to cut calories, prevent fat build-up and stop blood sugar【C2】______up.
The low-carbohydrate food movement gave birth to such diets as the Atkins, Paleo and Keto, which advised swapping foods like bread, pasta and potatoes for vegetables, fish and meat. More recently the trend of swapping spaghetti for vegetables has been【C3】______by clean-eating experts.
But now a【C4】______review and analysis of 30 studies by Canadian researchers found that not only does pasta not cause weight gain, but three meals a week can help people drop more than half a kilogram over four months. The reviewers found that pasta had been unfairly demonized (妖魔化) because it had been【C5】______in with other, more fat-promoting carbohydrates.
"The study found that pasta didn’t【C6】______to weight gain or increase in body fat," said lead author Dr John Sievenpiper. " In【C7】______the evidence, we can now say with some confidence that pasta does not have an【C8】______effect on body weight outcomes when it is consumed as part of a healthy dietary pattern. " In fact, analysis actually showed a small weight loss. So【C9】______to concerns, perhaps pasta can be part of a healthy diet.
Those involved in the【C10】______trials on average ate 3.3 servings of pasta a week instead of other carbohydrates, one serving equaling around half a cup. They lost around half a kilogram over an average follow-up of 12 weeks.
A) adverse I) minimum
B) championed J) radiating
C) clinical K) ration
D) contrary L) shooting
E) contribute M) subscribe
F) intimate N) systematic
G) lumped O) weighing
H) magnified [br] 【C1】
选项
答案
I
解析
名词辨析题。空格前面是不定冠词a,冠词之前是动词短语be kept to,因此空格处需要填入名词单数形式。根据空格前的动词短语be kept to可知,空格中填入的名词可能表示程度,再结合空格后的to cut calories“减少热量”,推断该词与“少量”之类的意义相关,由此确定名词I)minimum“最小值;最低限度”为本题答案。备选的其他名词中,均与空格前的be kept to和空格后的cut意义不相符合,均可排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2908490.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Sam,couldyoureviewtheresultsofthesurveyonleisurespo
[originaltext]W:Sam,couldyoureviewtheresultsofthesurveyonleisurespo
[originaltext]Currentstudiesshowthatwhatgoesonlabelsisanimportant
[originaltext]Currentstudiesshowthatwhatgoesonlabelsisanimportant
[originaltext]Currentstudiesshowthatwhatgoesonlabelsisanimportant
[originaltext]Choosingwhattoeatisnolongeraseasyasitoncewas.Sto
[originaltext]Choosingwhattoeatisnolongeraseasyasitoncewas.Sto
[originaltext]W:Goodmorning.I’mfromtheNewYorkBookReview.CouldIasky
Sayingtheycannolongerignoretherisingpricesofhealthcare,someoft
Sayingtheycannolongerignoretherisingpricesofhealthcare,someoft
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill(1).Nutritio
Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywithme,【B1】______fr
MyViewonWhiteLies1.有人认为生活中需要善意的谎言2.有人认为任何形式的撒谎都是不对的行为3.我的看法
下列涉及遗传资源发明专利申请的说法,正确的是()。A.对违反法律的规定获取遗传资
在某基金公司的晨会上,投资经理A提到:“可以通过投资股票、债券、期货等来分散基金
设备支承在垫铁和二次灌浆层上,影响设备安装精度的因素有()。A、垫铁承载面积不够
共用题干 第三篇Sprained(扭伤)AnkleOneofthemos
沉锚效应,指的是人们在对某事物做出判断时,易受第一印象或第一信息支配,就像沉入海
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
要在Excel工作簿中同时选择多个不相邻的工作表,可以在按住()键的同时依次单击
最新回复
(
0
)