首页
登录
职称英语
[originaltext] During the Christmas shopping rush in London, an interesting
[originaltext] During the Christmas shopping rush in London, an interesting
游客
2023-08-07
41
管理
问题
During the Christmas shopping rush in London, an interesting story was reported of a tramp who, apparently no fault of his own, found himself locked in a well-known chain store late on Christmas Eve. No doubt the store was crowded with last-minute Christmas shoppers and the staff were deadbeat and longing to go home. Maybe all the proper security checks were made before the store was locked and they left to enjoy the three-day holiday untroubled by customers desperate to get last-minute Christmas presents. However funny that may be, our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it. There was food, drink, bedding and camping equipment, of which he made good use. There must also have been television sets and radios, though it was not reported if he took advantage of these things. When the shop re-opened, he was discovered in bed with a large number of empty bottles beside him He seems to have been a man of good humor and calm character—as indeed tramps very commonly are.[14]He gave in cheerfully enough, to being taken away by the police. Perhaps he had had a better Christmas than usual. He was sent to prison for seven days. The judge awarded no compensation to the chain store for the food and drink our tramp had consumed. They had, in his opinion, already received valuable free publicity from the coverage the story received in the newspaper and on television.
12. What happened to the tramp late on Christmas Eve?
13. What did the tramp do when he was alone?
14. When the tramp was arrested, what did he do?
15. Why didn’t the judge award compensation to the chain store?
选项
A、The tramp had stolen nothing of value.
B、The store had profited by the incident.
C、The tramp had a happy Christmas.
D、The store was responsible for what happened
答案
B
解析
录音结尾提到,按照法官的观点来看,这家商店已经通过电视和报纸对此事的新闻报道获得了颇有价值的免费宣传,因此没有判处流浪汉对商店进行赔偿。由此可知,B为正确答案。注意短文首尾句往往是出题的重点。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2905735.html
相关试题推荐
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrations
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Inorderforachemicaltobeconsideredadrug,itmusthavethe
[originaltext]Hi,everybody.AsIsaidinmyStateoftheUnionaddress,weliv
[originaltext]Hi,everybody.AsIsaidinmyStateoftheUnionaddress,weliv
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-and-th
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j77_001(20082)[/audioFiles]A、She’llgetthethingsthem
[originaltext]W:Excuseme,Dr.Chandler,doyouhaveamoment?IwantWtalka
Aschoolisbeingaskedtoapologizetothefamilyofaboyitprosecutedfo
凝血活酶的组成包括A.因子Ⅷa、Ⅸa钙离子、PF复合物 B.因子Ⅹa、Ⅴa钙离
Bain回路属于Mapleson系统中的哪种原理A.A回路 B.B回路 C.
《义务教育地理课程标准(2011年版)》规定:“义务教育地理课程内容以区域地理为
关于胰岛素注射,下列说法错误的是A:常用注射部位有臀大肌、上臂外侧、腹部、股外侧
下表为2009年我国某地区对主要国家(地区)货物出口额及其增长速度。根据下表,以
列宁指出:“设想世界历史会一帆风顺、按部就班地向前发展,不会有时出现大幅度的跃退
关于国家助学贷款的说法中,错误的是()。A.全日制专科生每人每年申请额度不超过
最新回复
(
0
)