首页
登录
职称英语
[originaltext] M: How are you enjoying your new job? W: So far, so good.
[originaltext] M: How are you enjoying your new job? W: So far, so good.
游客
2023-08-07
87
管理
问题
M: How are you enjoying your new job?
W: So far, so good. I don’t miss having managers who deliver blunt, harsh feedback in the name of efficiency.
M: From the way you described your last company, no wonder they had a problem with high staff turnover.
W: Yeah. I couldn’t wait to get out of there once my contract expired. The problem with a company culture that prizes directness above all else is that it creates a toxic culture of brilliant jerks that drives people out and erodes itself from within.
M: My company’s managers tend to be accommodating and kind, overlooking mistakes or issues so as not to hurt feelings. Issues often get ignored there until they build up and reach a crisis point.
W: That’s not surprising. My new company seems to employ a feedback policy that combines compassion and directness. Employees have the power to speak up, give feedback, disagree and discuss problems in real time. It seems to help us to course correct, improve and meet challenges while also building teams that collaborate and care for one another.
M: But that would be based on an atmosphere of mutual trust, wouldn’t it? Otherwise, people might interpret feedback as some kind of personal attack.
W: True. Without an atmosphere of trust, feedback can create stress and self-doubt. But I think when we get feedback from someone we trust, we understand that the feedback isn’t some kind of personal attack. It’s actually a kind of support because it’s offered in the spirit of helping us improve. I think sometimes people need to shift their mindsets around how they receive feedback.
M: Yes. Constructive feedback, after all, is how we learn and grow. It’s the basis for healthy parenting, lasting friendships, career development, and so much more. If we shelter our children, friends and colleagues from information that might enrich and enhance their lives, we are not being caring. We’re actually doing harm to them.
W: That’s exactly right.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1.How does the woman describe her previous company’s culture?
2. What does the man say about his company’s managers?
3. What does the woman say the employees in her new company can do?
4. What does the man say about constructive feedback?
选项
A、They are arrogant.
B、They are ignorant.
C、They are ambitious.
D、They are accommodating.
答案
D
解析
事实细节题。短文中男士说,他所在公司的管理者都很随和,为了不伤感情而忽视错误和问题。因此答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2904826.html
相关试题推荐
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogivep
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogivep
[originaltext]Thefirstyearofcollegeisoneofthebestandthemostinte
[originaltext]Thefirstyearofcollegeisoneofthebestandthemostinte
[originaltext]Thefirstyearofcollegeisoneofthebestandthemostinte
[originaltext](13)Thisisadiscussioncoursewhereyouractiveattendance
[originaltext](13)Thisisadiscussioncoursewhereyouractiveattendance
[originaltext]Hungryforthebrighteststudents,manyofthecountry’sstron
[originaltext]M:Asweprobablyknow,logstructuresaregainingpopularity.We
[originaltext]M:Asweprobablyknow,logstructuresaregainingpopularity.We
随机试题
Whenistheirflight?[br][originaltext]W:Meg,I’vejustgotusticketstoS
CourseName:ADBackup/RestoreandDisaster
A. B. C. D.
使用空间运输联系定量分析法时,运输联系强度数值越大,说明()。A.中心城市
子宫肌瘤最多见的年龄段为A.18岁以下 B.18~20岁 C.40~50岁
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
()是指借款人用资金购买原材料、生产、销售到收回销售款的整个循环过程。A:资本转
某客户于T日申购基金成功后,正常情况下,基金注册登记人于()日为该客户增加权益
患者,男,35岁。近中中位阻生,远中颈部可疑龋坏。出现上述症状后,最应采取的相应
双代号时标网络计划中,波形线表示工作的( )。A.总时差 B.相干时差 C
最新回复
(
0
)