首页
登录
职称英语
[originaltext] Next month, several chain supermarkets in the UK will stop se
[originaltext] Next month, several chain supermarkets in the UK will stop se
游客
2023-08-06
80
管理
问题
Next month, several chain supermarkets in the UK will stop selling energy drinks to customers under 16. Anyone looking to buy a soft drink with more than 150 milligram of caffeine per liter—a limit targeting drinks like Monster and Red Bull—will need to present an ID.
The retailer Waitrose announced its new energy drink restrictions first in early January. Sainsbury’s, Morrisons, Lidl, Coop, Asda, Aldi and Tesco followed with their own bans on selling the drink to children, which will all roll out at the beginning of March. And while a nationwide soda tax will go into effect in the UK in April, banning so-called “under 16s” from buying energy drinks is a voluntary measure that grocery stores have taken up this year.
It’s probably a good idea to pause energy drink sales to children, says Jennifer Temple, a nutrition researcher at the University of Buffalo. Small to moderate doses of caffeine haven’t had a huge effect on kids in Temple’s research, but she’s not enthusiastic about supplying children with energy drinks.
A major aim of caffeine—preventing sleep—can interfere with the rest kids need to grow, think and function. “There’s no reason why kids need this caffeine,” she says. “The sleep effects alone are something that we should be mindful of. ”Researchers, teachers and those policy groups count the energy drink bans for kids in grocery stores as a victory, but they’re not a perfect, principle solution. The issue with it is that these products will still be bought in convenience stores and other small stores.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What will some chain supermarkets in the UK do next month?
13. What do we know about the energy drink restrictions?
14. Why should children be banned to have energy drinks?
15. Why are the energy drink bans imperfect?
选项
A、They were first announced last year.
B、They are a voluntary measure.
C、They are caused by a nationwide soda tax.
D、They will end at the beginning of March.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2902141.html
相关试题推荐
[originaltext]Haveyoueverfoundyourselfinthissituation:Youhearaso
[originaltext]Goodmorning.TodayI’dliketotalkaboutelectroniccigaret
[originaltext]Goodmorning.TodayI’dliketotalkaboutelectroniccigaret
[originaltext]Moderator:Therearetypesofpeoplewhocangrowtheircaree
[originaltext]Moderator:Therearetypesofpeoplewhocangrowtheircaree
[originaltext]Moderator:Therearetypesofpeoplewhocangrowtheircaree
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen,andthankyouMr.Chairma
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen,andthankyouMr.Chairma
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen,andthankyouMr.Chairma
[originaltext]Goodmorning,ladiesandgentlemen,andthankyouMr.Chairma
随机试题
SupposethepriceofaflighttickettoPhoenixis500dollars,asacollegestu
(1)SinceWorldWarIItheFrenchhavebeenvariouslysurprised,dismayed,ir
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Thomas?Thisi
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
A. B. C. D.
在公文中,下列说法正确的是()。 ①在公文中安排语序时,当一组
建筑材料是重要的室内环境污染源,既有辐射污染源,也有致敏源,甚至还有一些有毒物质
某公司为了提高轮胎的质量,应用排列图分析造成轮胎不合格品的各种原因,发现“耐磨度
下列选项属于第一届中国人民政治协商会议内容的是()。A.通过了《共同纲领》 B
()项目反映的是高危行业按国家规定提取的安全生产费的期末账面价值。A.实收资本
最新回复
(
0
)