首页
登录
职称英语
The organization behind the Law School Admission Test reported that the numb
The organization behind the Law School Admission Test reported that the numb
游客
2023-08-05
68
管理
问题
The organization behind the Law School Admission Test reported that the number of tests it administered this year dropped by more than 16 percent, the largest decline in more than a decade.
The decline reflects a spreading view that the legal market in the United States is in terrible shape and will have a hard time absorbing the roughly 45,000 students who are expected to graduate from law school in each of the next three years.
Many lawyers and law professors have argued in recent years that the legal market will either stop developing or shrink as technology allows more low-end legal work to be handled overseas, and as corporations demand more cost-efficient fee arrangements from their firms.
That argument, and news that so many new lawyers are struggling with immense debt, is changing the way law school is perceived by undergrads. Word is getting through that law school is no longer a safe place to sit out an economic recession—an article of faith for years—and that strong grades at an above-average school no longer guarantees a six-figure law firm job.
" For a long time there has been this culturally embedded perception that if you go to law school, it will be worth the money," said Kyle McEntee of Law School Transparency. " The idea that law school is an easy ticket to financial security is finally breaking down. "
Law schools have also suffered through some critical press in the last couple of years. Some blogs, most of them written by unemployed or underemployed graduates, have accused law schools of tempting students with questionable data. Attention has focused on a crucial statistic: the percentage of graduates who are employed nine months after graduation.
In recent months, class-action lawsuits have been filed against more than a dozen law schools, charging that students were deceived into enrolling by postgraduate employment figures that were vastly, and falsely, inflated (夸张的). Even if law schools are able to defeat these lawsuits—and many legal scholars anticipate they will—the media attention has been bruising.
For some law schools, the gradually diminishing number of test-takers represents a serious long-term challenge.
"What I’d anticipate is that you’ll see the biggest falloff in applications in the bottom end of the law school food chain," said Andrew Morriss of the University of Alabama School of Law. "Those schools are going to have significant difficulty because they are dependent on tuition to fund themselves and they’ll either have to cut class size to maintain standards, or accept students with lower levels. "
If they take the second course, Mr. Morriss said, it would hurt the school three years later because there is a strong correlation between poor performance on the LSAT and poor performance on the bar exam. If students start failing the bar, then the prestige of the school will drop, which would mean lowering standards even more. "At that point," Mr. Morriss said, "the school is risking a death spiral. " [br] What’s the effect of test-takers’ reduction on the worst law schools?
选项
A、Some law school teachers will lose their jobs.
B、Those schools will have financial problems.
C、The class hours will be shortened.
D、Those schools will have to recruit younger students.
答案
B
解析
由题干中的test-takers’reduction和the worst law schools定位到第九段第二句。推理判断题。由定位段可知,这些学校将面临重大困难,因为它们依靠学费给自己提供资金,现在不得不缩小班级规模或招收水平较差的学生,B)“它们将会面临财务困难”符合文意,因此为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2899377.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Wendy.Onlytwomoreweeksofclasses,eightschooldaysa
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogive
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogive
[originaltext]Recently,twoleadingheartorganizationschangedthedefinition
[originaltext]Recently,twoleadingheartorganizationschangedthedefinition
[originaltext]MostschoolsintheUnitedStatesreceivemoneyfromfederal
[originaltext]Startingabusinessisnevereasy.ButanorganizationlikeT
[originaltext]Startingabusinessisnevereasy.ButanorganizationlikeT
[originaltext]Startingabusinessisnevereasy.ButanorganizationlikeT
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
随机试题
Whatrelationshipisregardedasgoodforpartners?Thereisnouniversal,i
他是我们的死敌。Heisourdeadlyenemy.dead作形容词时表示“死的,无感觉的”,而deadly才表示“致命的,不共戴天的”。
Depression[A]Inbed,youtossandturn,unableto
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfa
Hefailedtocarryoutsomeoftheprovisionsofthecontract,andnowhehasto
干式报警阀组充气连接管接口应在报警阀气室()部位。A.充注水位以上 B.充注
王维山水诗突出的艺术特点是()A.旷达飘逸 B.慷慨雄壮 C.沉郁顿挫
法律责任的类型有()A.民事法律责任 B.行政法律责任 C.刑事法
儿茶素属于A.鞣质 B.氨基酸 C.有机酸 D.多糖 E.蛋白质
期货公司应当及时根据监管要求、市场变化及业务发展情况对公司风险监管指标进行压力测
最新回复
(
0
)