首页
登录
职称英语
[originaltext] Tonight, I’ll be specifically talking about wordcof-mouth adv
[originaltext] Tonight, I’ll be specifically talking about wordcof-mouth adv
游客
2023-08-04
74
管理
问题
Tonight, I’ll be specifically talking about wordcof-mouth advertising. As we all know, billions of dollars are spent on advertising every year.
Well, do you prefer to buy products recommended by an advertiser or your friends? Personally, I prefer the latter, because I trust my friends. So, wordcof-mouth advertising happens when a person tells another person about the good experience with a product or service. That second person then tells another friend, family member, or colleague. By contrast, traditional advertisers talk about how good their products are. Usually, they say things like "Studies show that our products are the best. ", or "Everyone loves our products. ", but it can sound insincere or unconvincing. And some statistics also prove that wordcof-mouth advertising is more reliable and effective.
According to a new study from NOP World, 93% of people believe wordcof-mouth is the most reliable way to find out information about products and services, 70% of people are affected by it, 37% will buy it or try it, 24% will consider it and merely 9% will avoid it.
So, it’s obvious that wordcof-mouth advertising has many advantages like high credibility, low costs, great reach and high efficiency. Do you agree with me? And the main reasons for the wide popularity of wordcof-mouth advertising are also apparent. Socializing and networking have now made people closer and closer. So relatives and friends are simply accessible over the net.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13. What does the speaker say about purchasing products?
14. What do we learn from the new study of NOP World?
15. What is the main reason for the wide popularity of wordcof-mouth advertising?
选项
A、Socializing and networking have made people closer.
B、Its high credibility has made people trust the products.
C、Its low costs have brought more profits to advertisers.
D、Relatives and friends become more independent of the net.
答案
A
解析
短文中提到,口碑广告广受欢迎的主要原因同样很明显。原文中说,现在社交和网络使得人与人之间的距离变得越来越近,亲朋好友可以通过网络轻松取得联系。因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2897155.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Goodmorning,class.Mytopictodayishowtofeedahungryw
[originaltext]Emotionsareanessentialandinseparablepartofourconscio
[originaltext]WhileithaslongbeenapracticeinAsiancountries,manype
[originaltext]WhileithaslongbeenapracticeinAsiancountries,manype
[originaltext]WhileithaslongbeenapracticeinAsiancountries,manype
[originaltext]AstudyhasfoundthateducationalTVshowscomewithanadde
[originaltext]M:WithmeinthestudiotodayisMs.JaneLogan,authorofanew
[originaltext]M:WithmeinthestudiotodayisMs.JaneLogan,authorofanew
随机试题
Whatistheman’stitle?[originaltext]M:OK.Let’slookattheneworganization
Innocircumstancescanmoreworkbegotoutofamachinethan______.A、beputin
Spurredbyawarmingclimate,daily【C1】______hightemperaturesoccurredtwic
CollegesandUniversities,institutionsofhighereducationthatofferprog
Theoldwomanislookingforwardto(visit)______Shenyang.visiting这位老太太盼望到沈阳来参
AReplytoaRequestDearMark,Itwas,goodtohearf
[originaltext]AlinkwhichexistsbetweenLondonandShanghaiisaMemorandumo
每半年至少进行一次报警阀正确运行验证试验(即火灾时报警阀的正常开启)
伸舌偏左或偏右是A.强硬舌 B.痿软舌 C.颤动舌 D.歪斜舌 E.吐弄
不能成为工程索赔事件依据的索赔文件是( )。A.合同文件 B.索赔款项(或工
最新回复
(
0
)