首页
登录
职称英语
How many times have you heard the expression that most people spend more tim
How many times have you heard the expression that most people spend more tim
游客
2023-08-04
86
管理
问题
How many times have you heard the expression that most people spend more time planning their vacation than they do planning their lives? I would【C1】________that expression by adding that most people spend more time "thinking" about their vacation than they do thinking about what’s important in their life.
While rest and relaxation are a must in living a【C2】________life, it’s not what we were created to do. After all, the Master Creator took his R&R (Rest and Recreation) on the seventh day, only after six days of "definitely directed thought".
Wallace D. Wattles wrote, "There is no labor from which most people shrink as they do from that of sustained and【C3】________thought; it is the hardest work in the world. " And yet it is the first and primary labor of【C4】________.
My friend Mike Litman wrote an outstanding article for his ezine (电子杂志) this week. It’s called "The Millionaire Composite (合成物) " and it【C5】________one of the big differences between super-successful people and everyone else. He writes, "I recently visited with a Real Estate Multi Millionaire Mogul (大人物). What did I see next to his desk? His vision statement, along with a list of what he values in life— hand written. "
"A few months back, I interviewed an individual who has sold over a billion dollars worth of products on television. He told me that he reads his life and business vision and goals daily, and that he TAKES TIME to【C6】________exactly what he wants to create—EACH NIGHT before falling asleep. "
What is your life’s purpose or your personal mission statement? Is it written down? Do you review it and think about it often? Is your life organized around your purpose and a set of goals that support that purpose? Without purpose and goals—definitely directed thought—you are like the【C7】________"ship without a rudder (舵)". There is power in your purpose and in your goals. It is the power that takes you over obstacles, the fuel that【C8】________you toward the life you envision.
One of my favorite passages of James Allen is one he wrote in "The Mastery of Destiny" : "All successful people are people of purpose. They hold【C9】________to an idea, a project, a plan, and will not let it go; they cherish it, brood upon it, tend and develop it; and when assailed by difficulties, they refuse to be beguiled into surrender; indeed, the intensity of the purpose increases with the growing 10 of the obstacles encountered. " And that’s worth thinking about.
A) achievement F) fast K) paralyse
B) analyzes G) magnitude L) persecute
C) balanced H) moderately M) propels
D) consecutive I) multitude N) proverbial
E) expand J) notorious O) visualize [br] 【C10】
选项
答案
G
解析
名词辨析题。由空格前的the growing和空格后的of可知,该空缺少名词。此处意为:追求理想的热情会随着遭遇阻碍的________的增加而增长。由空格前的intensity可知,此处应为与之相对应的阻碍的“强度”,故G项magnitude“强度”为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2895513.html
相关试题推荐
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeopleandbu
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeopleand
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeopleand
[originaltext]Ibelievethatoneofthebestwaystoconnectwithpeopleand
[originaltext]Mostpeopledonothaveahighopinionofbats.Batsoftenappear
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itmays
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itmays
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itmays
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itma
[originaltext]Mostpeoplehaveageneralinterestinphilosophy.Plus,itma
随机试题
We’retryingtoringyouback,Bryan,butwethinkwe______yournumberincorre
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
A.无 B.1根 C.2根 D.3根
关于建筑施工危险等级的划分,下列描述正确的是( )。A.根据建筑施工生产安全事
基础质量评价指标不包括( )。A.一人一针一管执行率 B.书写护理表格合格率
埃里克森的人类发展阶段中,儿童中期的主要任务是()。A.对周围世界的信任超
商业银行对保证担保应重点关注(?)。A.保证人资格 B.保证人财务实力 C.
理财资金用于投资单一借款人及其关联企业的银行贷款的总额不得超过发售银行资本净额的
不得在大众媒介发布广告的是()A.乙类非处方药 B.甲类非处方药 C.处方
关于铁吸收的叙述,错误的是A.小肠内pH值为酸性或中性时铁的吸收可加强 B.植
最新回复
(
0
)