首页
登录
职称英语
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The
游客
2023-08-02
71
管理
问题
Large companies need a way to reach the savings of the public at large. The same problem, on a smaller scale, faces practically every company trying to develop new products and create new jobs, There can be little prospect(前景) of raising the sort of sums needed from friends and people we know, and while banks may agree to provide short-term finance, they are generally unwilling to provide money on a permanent basis for long-term projects. So companies turn to the public, inviting people to lend them money, or take a share in the business in exchange for a share in future profits. This they do by issuing stocks and shares in the business through the Stock Exchange. By doing so they can put into circulation the savings of individuals both at home and overseas.
When the saver needs his money back, he does not have to go to the company with whom he originally placed it. In stead, he sells his shares through a stockbroker(证券经纪人)to some other saver who is seeking to invest his money.
Many of the services needed both by industry and by each of us are provided by the Government or by local authorities. Without hospitals, roads, electricity, telephones, equipment and new development if they are to serve us properly, requiring more money than is raised through taxes alone. The government, local authorities, and nationalized industries therefore frequently need to borrow money to finance major capital spending, and they too, come to the Stock Exchange.
There is hardly a man or woman in this country whose job or whose standard of living does not depend on the ability of his or her employers to raise money to finance new development. In one way or another this new money must come from the savings of the country. The Stock Exchange exists to provide a channel through which these savings can reach those who need finance.
选项
A、rely on their own financial resources
B、persuade the banks to provide long-term finance
C、borrow large sums of money from friends and people they know
D、depend on the population as a whole for finance
答案
D
解析
细节辨析题,通过理解原文即可推理得知答案。见文章第一段,文中指出从朋友和认识的人那儿等款前景黯淡,而银行只愿提供短期不愿提供长期,所以公司要向公众筹款(turn to the public),因此,人口的多少是决定性因素,所以选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2889670.html
相关试题推荐
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
CompaniesAreWorkingwith
Overthepastdecade,Americancompanieshavetriedhardtofindwaystodis
[originaltext]W:Goodmorning,HighMountainSavingsandLoan.Howmaywehelp
随机试题
Thesummitwillbeanopportunityforeverystateheadtogive_____totheirfeel
下列关于内外毒素的叙述错误的是:A.内毒素的主要成分是蛋白质 B.外毒素不稳定
影响微囊中药物释放速度的因素包括()。A:囊壁的厚度 B:微囊的粒径 C:
牛奶应避光保存,以保护其中的维生素。( )
A公司2016年和2017年12月31日资产负债表、现金流量表部分项目金额如下:
个人贷款是指银行向个人发放的用于满足其()的贷款。A:各种资金需求B:购买自住
A.甲醛甲酚 B.木榴油 C.复方碘剂 D.2%碘酊和75%酒精 E.樟
具有“不喜欢与材料、工具、机械等实物打交道”基本人格倾向的人,其职业兴趣类型属于
(2017年真题)如果市场价格低于均衡价格,市场上会出现( )。A.超额供给和超
评价医德行为善恶的根本标准是A.病人的意见 B.病人家属的意见 C.新闻媒体
最新回复
(
0
)