首页
登录
职称英语
[originaltext] My friend Leo makes up weak and poor excuses whenever there’s
[originaltext] My friend Leo makes up weak and poor excuses whenever there’s
游客
2023-08-01
61
管理
问题
My friend Leo makes up weak and poor excuses whenever there’s something he doesn’t want to do. Just two weeks ago, he was at my house when he decided he didn’t want to go into work. He called his boss and said he had to get a new set of tires put on his truck. Then he sat down and watched TV with me. Not only had he lied, but his excuse wasn’t a very convincing one. Another time he canceled a date with his girlfriend at the last minute, telling her he had to get a new battery for his truck.
She was angry and refused to go out with him again until he apologized. Last weekend, Leo offered the poorest excuse yet. He’d promised he’d help me move some furniture from my parents’ house to my new apartment. He was supposed to bring his truck over about 8 o’clock Saturday morning. I waited and then called and left a message on his machine. About 11:30, he called and said he was sorry but he’d been getting a new set of tires put on his truck. I guess he’d forgotten he used the same excuse when he called his boss from my house. I think I need a new set of friends. I’m beginning to get tired of Leo’s excuses.
Questions:
What does the speaker tell us about her friend Leo?
What did his girlfriend do when Leo canceled the date with her at the last minute?
What favor did the speaker ask Leo to do last weekend?
选项
A、She made him apologize.
B、She readily forgave him.
C、She broke up with him.
D、She refused to answer his calls.
答案
A
解析
细节题。本题询问在Leo临时取消和女朋友的约会后,他的女朋友做了什么。根据原文可知,他向女朋友道歉后,女朋友才同意和他再次约会。选项B中的readily意为“很快地,乐意地”,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2888512.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
【B1】[br]【B7】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
【B1】[br]【B4】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
【B1】[br]【B3】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
【B1】[br]【B2】[originaltext]HowtoprotectchildrenWebfansfromunsuitabl
[originaltext]TheGreatFireofLondonstartedintheveryearlyhoursofS
[originaltext]Mostflowersinnaturearered,orangeandyellow.Ifwehave
[originaltext]W:Hey,youknow,Iamthinkingofpaintingourroom.Whatdoyou
[originaltext]W:Hey,youknow,Iamthinkingofpaintingourroom.Whatdoyou
[originaltext]W:Hey,youknow,Iamthinkingofpaintingourroom.Whatdoyou
随机试题
[originaltext]M:HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.Theflowersarebea
Whichofthefollowingsentencesexpressesprobability?A、Hemusthavepickedup
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_
A.知母B.栀子C.淡竹叶D.天花粉E.夏枯草能清热生津,消肿排脓的药物是()
下列各项,不属于筹资活动产生的现金流量的是()。A.支付职工薪酬的现金 B
在转换阶段,社会工作者所扮演的角色包括()。A.领导者 B.决策者 C.协助
时时眩晕,面白神疲,大便溏薄,小腹坠胀,舌质淡,脉细弱者,治法宜选 A.补脾益
甲与乙投宿同一旅店时,甲得知乙身携巨款,于是甲利用聊天机会在乙的茶杯中偷放安眠药
关于项目社会评价中利益相关者的说法,正确的是()。A.利益相关者是指与项目有直
根据《建筑起重机械安全监督管理规定》,建筑起重机械安装完毕后,由()组织验收。
最新回复
(
0
)