首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext] Ludwig van Beethoven was one of the greatest com
【B1】 [br] 【B2】 [originaltext] Ludwig van Beethoven was one of the greatest com
游客
2023-08-01
76
管理
问题
【B1】 [br] 【B2】
Ludwig van Beethoven was one of the greatest composers who ever lived. He thought that people could be free when they wrote music. Before his time, music was composed for a special purpose. Often it was church music. Or, music was written to entertain at parties and concerts.
Beethoven was born in Germany in 1770. He was a very musical child. The boy learned to play the violin and piano, but he was not happy at home. His mother died when he was in his teens. After that, his father was often drunk and bad-tempered. Beethoven became a tutor in a rich family. His student’s mother was very kind to the young teacher. She helped him meet many famous musicians. One of them was Mozart. He said, "That boy will give the world something worth listening to."
When Beethoven was in his twenties, he began to go deaf. The deafness changed his behaviors. He became withdrawn and moody. His friends found him hard to be around, but he kept composing even when he lost all his hearing.
Beethoven died when he was 57 years old. He had composed over a hundred pieces, His music spanned two stages of music history. His romantic style changed the way people thought about music. Many later composers gained new ideas from Beethoven’s music.
选项
答案
purpose
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2888189.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B9】[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,the
【B1】[br]【B5】[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,the
【B1】[br]【B3】[originaltext]Eversincehumanshaveinhabitedtheearth,the
[originaltext]Intheolddays,freshfoodhadtobeeateninthecitynomo
[originaltext]Intheolddays,freshfoodhadtobeeateninthecitynomo
[originaltext]Intheolddays,freshfoodhadtobeeateninthecitynomo
[originaltext]Thereisincreasingscientificevidencethatlargecarscause
[originaltext]Thereisincreasingscientificevidencethatlargecarscause
[originaltext]ThepotatoisnativetoSouthAmerica.Itwasprobablyfirst
[originaltext]ThepotatoisnativetoSouthAmerica.Itwasprobablyfirst
随机试题
【B1】[br]【B4】A、acrossB、comeC、crossC首先根据词性,很容易可以排除介词across,然后我们根据句子意思或者搭配cros
SummaryListentothepassage.Forquestions26-30,completethenotesusingno
【B1】[br]【B18】A、belowB、afterC、beforeD、behindC词义理解。只要对句中chew(咀嚼)和swallow(吞下)
我国非物质文化遗产保护活动起步较晚,还处于初级阶段。______________
正常肝脏超声表现,错误的是A.中等回声 B.光点细小,分布均匀 C.肝内门静
2018年年末,假设某商业银行的相关指标为:人民币流动性资产余额100亿元,流动
消防设施光电感烟火灾探测器发生与报警信息不对应时,常用的检修策略为:()。检
从A、B、C、D四个图形中选出最合适的一个,使得它保持左边四个图形所呈现的规律性
在我国,某交易者4月26日在正向市场买入10手7月豆油期货合约的同时卖出10手9
能疏肝理气,养血调经的常用中成药是A.七制香附丸 B.调经活血片 C.益母草
最新回复
(
0
)