首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1848, gold was discovered near San Francisco, and the first
[originaltext] In 1848, gold was discovered near San Francisco, and the first
游客
2023-08-01
87
管理
问题
In 1848, gold was discovered near San Francisco, and the first great gold-rush began. When the news spread, farmers, lawyers, sailors, soldiers and school teachers rushed to California .by what ever means they could. Within a year, 100,000 people only 8,000 of whom were women had reached the coast of California. More than half of them had traveled overland across the American continent. "Gold fever" began to spread. Settlements throughout the United States were deserted. Homes, farms and stores were abandoned as everybody raced for California. Many came by sea, and in July 1850 more than 500.ships were anchored in San Francisco Bay, many of which had been deserted by gold- hungry sailors. A few people became very rich, but it was a risky business. Law and order broke down. Even if a miner "struck it rich" , there were always those who would try to take it away: gamblers, outlaws, and thieves. Gold and silver were discovered in Nevada a few years later, and "gold’ fever" was all important part of the colonization of the western United States.
选项
A、Because many settlements were abandoned.
B、Because private gold could not be protected by law.
C、Because there were many gold-hungry sailors.
D、Because everybody raced for California.
答案
C
解析
[听力原文]
Why was gold-mining a risky business?
信息明示题。文章提到…it was a risky business.Law and order broke down...由此可知,淘金危险是因为它不受法律和秩序的保护,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2886737.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathism
[originaltext]W:Tim,didyougetyourticketfortheconcertFriday?M:Itrie
[originaltext]W:Tim,didyougetyourticketfortheconcertFriday?M:Itrie
[originaltext]W:Tim,didyougetyourticketfortheconcertFriday?M:Itrie
[originaltext]W:Tim,didyougetyourticketfortheconcertFriday?M:Itrie
[originaltext]M:Excuseme;I’mtryingtofindmywaytoReynoldsHall.W:Reyn
【B1】[br]【B10】[originaltext]Thehomesecretary,CharlesClarke,willtoday
【B1】[br]【B9】[originaltext]Thehomesecretary,CharlesClarke,willtoday
【B1】[br]【B8】[originaltext]Thehomesecretary,CharlesClarke,willtoday
【B1】[br]【B6】[originaltext]Thehomesecretary,CharlesClarke,willtoday
随机试题
•Youwillhearabusinesspresentationabout3simplesellingtactics.•Asyou
Accordingtotherule,ifyoufailthreetimes,youarenot______totryanymo
Itisdemandedthatallthemagazinesborrowed(return)______withinthreedays.
Ice-cream’soriginsareknowntoreachbackasfarasAlexandertheGreat,a
[originaltext]TheAmericantraditionofsendingchildrentosummercampbega
Kussmaul呼吸是指:()A.剧烈运动,呼吸深快 B.酮症酸中毒深长呼
关于子宫内膜异位症和子宫腺肌病,错误的是:A.子宫内膜异位症是子宫内膜生长在宫腔
患者,女,24岁。进食鱼虾、螃蟹等海鲜后,自觉腹痛,恶心欲吐,大便稀溏,呈稀水样
酒店公寓物业经营管理的首要工作是()。A:经营B:营销C:服务D:管理
在下列关于设备磨损的表述中,错误的是()。 A.有形磨损造成设备的功
最新回复
(
0
)