首页
登录
职称英语
[originaltext] Yokoi Shoichi, a Japanese soldier during World War II, never s
[originaltext] Yokoi Shoichi, a Japanese soldier during World War II, never s
游客
2023-07-31
91
管理
问题
Yokoi Shoichi, a Japanese soldier during World War II, never surrendered. For twenty-seven years, he hid deep ill the jungles of Guam, a Pacific island battle site during the war. Shoichi stayed there, away from friends and foes alike, because he felt "shame and dishonor" after the war.
Shoichi knew that Japan had lost the war, but the humiliation of defeat kept him from surrendering. So he stayed in the jungle, living on what he could search out. He ate mostly insects, snails, frogs and rats.
In 1972, U.S. authorities finally convinced Shoichi to "surrender". He was sent back to his homeland. Shoichi’s returning home attracted a lot of attention. When a department store in Tokyo exhibited his jungle clothes and tools, more than 350,000 curious people came to view them. After spending some time back in civilization, Shoichi met a forty-five years old widow. The old soldier and the widow fell in love and married. After their wedding, the couple took a honeymoon trip to the island of Guam.
选项
A、They met Yokoi Shoichi when he arrived.
B、They saw a display of Shoichi’s clothing and equipment.
C、They went to a department store to meet him.
D、They attended Yokoi Shoichi’s wedding.
答案
C
解析
[听力原文]
What did 350,000 people do after Shoichi’s return?
信息明示题。文章提到,在横井庄一回来后,东京的一家商店展出了他在丛林中穿的衣服和使用的工具,引来350,000人参观,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2886451.html
相关试题推荐
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Donatingbloodplasmahasalwaysbeenanoblepursuittohelp
[originaltext]Thisguygoestoabarthat’sonthetenthfloorofahotel.
[originaltext]AccordingtoaJusticeDepartmentreportreleasedinJuly200
[originaltext]AccordingtoaJusticeDepartmentreportreleasedinJuly200
[originaltext]W:Goodafternoon,ajustsittingheretalkingtoMatt.Heisam
QuickNewsReviewoftheWeek:May8-14Sino-Japaneset
[originaltext]Ittakesmorethangoodlookstobeanairhostess.Brainswi
[originaltext]Inancienttimesthemostimportantexaminationswerespoken,
随机试题
Anyveterannicotineaddictwilltestifythatfancypackagingplaysnorolei
[originaltext]M:Youaregoingtowearoutthecomputer’skeyboard.W:Oh.Hi.M:
[originaltext]M:Jenny,Whyhaven’tyoufinishedyourworkagain?Doyouwantt
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]W:Roger,anyproblemsinyourKoreanstudy?M:Thebiggestprobl
“三元悖论”中的“三元”是指()。 Ⅰ.自由的资本流动 Ⅱ.固定的汇率 Ⅲ
下列关于抵押人、抵押权人的表述中,正确的是( )。A、抵押人是债务人,抵押权
根据水利部《水利安全生产信息报告和处置规则》(水安监[2016]220号),事故
(2021年真题)投资项目的内部收益率是项目对()的最大承担能力。A.贷款
项目决策阶段的管理策划的工作内容包括( )A.项目实施期管理总体方案 B.生
最新回复
(
0
)