首页
登录
职称英语
The English have the reputation of being very different from all other nationali
The English have the reputation of being very different from all other nationali
游客
2023-07-31
64
管理
问题
The English have the reputation of being very different from all other nationalities. It is claimed that living on an island separated from the rest of Europe has much to do with it. Whatever the reasons, it may be fairly stated that the Englishman has developed some attitudes and habits distinguishing him from other nationalities.
Broadly speaking, the Englishman is a quiet, shy, and reserved person among people he knows well. Before strangers he often seems inhibited, even embarrassed. You have only to witness a railway compartment any morning or evening to see the truth. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing (打盹) in a corner, and no one speaks. An English wit once suggested to overseas visitors, "On entering a railway compartment shake hands with all the passengers." Needless to say, he was not being serious, There is an unwritten but clearly understood code of behavior, which, if broken, makes the person immediately the object of suspicion.
It is well known that the English seldom show openly extremes of enthusiasm, emotion etc. Of course, an Englishman feels no less than any other nationality. Imagine a man commenting on the great beauty of a young girl. Pi man of more emotional temperament might describe her as "a marvelous jewel", while the Englishman will flatly state "Um, she’s all right." An Englishman may recommend a highly successful and enjoyable film to friends by commenting, "It’s not bad." The overseas visitors must not be disappointed by this apparent lack of interest. They must realize that "all right", "not bad" are very often used with the sense of "first class", "excellent". This special use of language is particularly common in English. [br] The English Way of commenting on something or somebody suggests that ______.
选项
A、the English are modest in most circumstances
B、the English feel no less than any other nationality
C、the English tend to display less emotion than they feel
D、the English don’t take a strong interest in making comment
答案
C
解析
推断题,文章第三段指出,英国人很少公开表露极端的热情和情感,尽管英国人的感受并不比其他人的少,随后列举的英国人谦虚、冷漠的表达方式都表明了英国人对情感的表现很节制,所以C正确
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2884684.html
相关试题推荐
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
[audioFiles]audio_eufm_j01_197(200910)[/audioFiles]A、ShelearnsEnglishquickly
[audioFiles]audio_eufm_j01_204(200910)[/audioFiles]A、English.B、Australian.C、C
[originaltext]VisitorstoBritainarealwayscomplainingaboutEnglishfood
OneexplanationforthedifferentcharacterofEnglishpeopleisthat______.[
随机试题
(1)TheBonobosshoponlowerFifthAvenue,inManhattan,sitsinarowoffa
Manyofthethingswedodepend【16】______receivinginformationfromotherpe
Officialhealthadvicethatsaidhouseholdchoreshelpkeepyouactivehasb
村里的每个人都喜欢他,因为他对人很友好。Everyoneinthevillagelikeshim,becauseheisveryfriend
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
腰围垫能够A.减轻腰椎的承重 B.限制腰椎的运动 C.减轻疼痛 D.防止肌
某项目的利润分析如下表所示,贴现率为10%,则第二年结束时的利润总额的净现值为(
内服均能止血、止泻的药物是A.白矾 B.雄黄 C.降香 D.蜂房 E.硫
下列关于普通心肌细胞动作电位的描述,正确的是A.0期主要由Na+内流引起 B
ABC会计师事务所的A注册会计师负责审计甲公司2020年度财务报表,财
最新回复
(
0
)