首页
登录
职称英语
The English have the reputation of being very different from all other nationali
The English have the reputation of being very different from all other nationali
游客
2023-07-31
69
管理
问题
The English have the reputation of being very different from all other nationalities. It is claimed that living on an island separated from the rest of Europe has much to do with it. Whatever the reasons, it may be fairly stated that the Englishman has developed some attitudes and habits distinguishing him from other nationalities.
Broadly speaking, the Englishman is a quiet, shy, and reserved person among people he knows well. Before strangers he often seems inhibited, even embarrassed. You have only to witness a railway compartment any morning or evening to see the truth. Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing (打盹) in a corner, and no one speaks. An English wit once suggested to overseas visitors, "On entering a railway compartment shake hands with all the passengers." Needless to say, he was not being serious, There is an unwritten but clearly understood code of behavior, which, if broken, makes the person immediately the object of suspicion.
It is well known that the English seldom show openly extremes of enthusiasm, emotion etc. Of course, an Englishman feels no less than any other nationality. Imagine a man commenting on the great beauty of a young girl. Pi man of more emotional temperament might describe her as "a marvelous jewel", while the Englishman will flatly state "Um, she’s all right." An Englishman may recommend a highly successful and enjoyable film to friends by commenting, "It’s not bad." The overseas visitors must not be disappointed by this apparent lack of interest. They must realize that "all right", "not bad" are very often used with the sense of "first class", "excellent". This special use of language is particularly common in English. [br] One explanation for the different character of English people is that ______.
选项
A、they are geographically isolated from the European continent
B、they have nothing to do with the other Europeans
C、they like to keep quiet among their acquaintances
D、they tend to be reserved by nature
答案
A
解析
细节题,文章第一段第二句指出,据称英国人与其他国家的人性格之所以不同,与他们居住在一个与其他欧洲国家隔绝的孤岛上有很大的关系,所以A正确
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2884681.html
相关试题推荐
Classifiedadvertisingisdifferentfromdisplayadvertisingbecause______.[br
Classifiedadvertisingisdifferentfromdisplayadvertisingbecause______.[br
Classifiedadvertisingisdifferentfromdisplayadvertisingbecause______.[br
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
Thepurposeofthepassageistoprovidedifferentwaysforpeopletotacklethe
【B1】[br]【B19】A、similarlyB、mutuallyC、differentlyD、certainlyC词义辨析题。similarly
Itisawell-knownfactthatthereareconstantconflictsamongdifferentgroups
HomeFewwordsintheEnglishlanguagehavesuchaspecialmeaning.Homeisapl
随机试题
Whenwethinkaboutaddictiontodrugsoralcohol,wefrequentlyfocusonne
Somepaleontologistsdebatewhetherthediversityofspecieshas(i)______since
[originaltext]M:IwillputMcGillonmylist.HowabouttheUniversityofBrit
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Heisachild,andmustbetreat
AttentionResidents:Norris&Stevensispleasedtoofferresidentstheab
Asmallpathwas______byloworangelampsconcealedintheflowerbeds.A、lubri
根据我国的《存款保险条例》,同一存款人在同一家银行所有被保险存款超出人民币50万
门静脉高压症非手术治疗的基本措施中,不包括A.病因治疗、休息、饮食及支持疗法
需要水飞法粉碎的药物是A.冰片 B.朱砂 C.甘草 D.水杨酸 E.麦冬
商业银行偿付能力指标主要包括( )。A.核心一级资本充足率 B.拨备覆盖率
最新回复
(
0
)