首页
登录
职称英语
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw
游客
2023-07-31
254
管理
问题
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw the strange and appealing doll in the window of Abe Sheftel’s stationery and toy shop on Third Avenue near Fifteenth Street, just around the comer from my office, where the plate on the door reads: Dr. Samuel Amory. I remember just how it was that day: the first hint of spring floated across the East River, mixing with the soft-coal smoke from the factories and the street smelled of the poor neighborhood. As I turned the corner on my way to work and came to Sheftel’s, I was made once more aware of the poor collection of toys in the dusty window. I remembered the approaching birthday of a small niece of mine in Cleveland, to whom I was in the habit of sending modest gifts. Therefore, I stopped and examined the window to see if there might be any- thing appropriate, and looked at the confusing collection of unappealing objects—a red toy fire engine, some lead soldiers, cheap baseballs, bottles of ink, pens, yellowed stationery, and garish cardboard advertisements for soft-drinks. And thus it was that my eyes eventually came to rest upon the doll tucked (藏) away in one comer, a doll with the strangest, most charming expression on her face. I could not wholly make her out, due to the shadows and the film through which I was looking, but I was aware that a tremendous impression had been made upon me as though I had run into a person, as one does some- times with a stranger, with whose personality one is deeply impressed. [br] ______ made an impression on the author.
选项
A、The doll’s unusual face
B、The collection of toys
C、A stranger he met at the store
D、The resemblance of the doll to his niece
答案
A
解析
文章最后两句,作者先谈到玩具娃娃的脸非常奇特,异常迷人,但由于天色昏暗,且娃娃被塑料薄膜包着,他看不清楚,可他深感娃娃的面部已给他留下了深刻的印象
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2884436.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodafternoon,ajustsittingheretalkingtoMatt.Heisam
[originaltext]W:Goodafternoon,ajustsittingheretalkingtoMatt.Heisam
[originaltext]Goodafternoon,everyone!IwonderifyouknowthatAmerican
[originaltext]ItarrivedonaFridayafternoon.Theideaprobablyoriginate
[originaltext]ItarrivedonaFridayafternoon.Theideaprobablyoriginate
[originaltext](Aftersittingandreadingthemenu)W:Goodafternoon.Whatcan
[originaltext](Aftersittingandreadingthemenu)W:Goodafternoon.Whatcan
[originaltext]M:Goodafternoon,Mrs.Keaton.W:Godafternoon,Mr.Duncan.Ple
TodayistheanniversaryofthatafternooninAprilayearagothatIfirstsaw
TodayistheanniversaryofthatafternooninAprilayearagothatIfirstsaw
随机试题
Wheredidtheconversationtakeplace?[br][originaltext]M:Fiveairmailstamp
TheplaywrightDavidHenryHwanghasbeeninhighdemandinrecentyears—not
[originaltext]ClimbingtheGreatWallmusthavebeenthirstywork.Itwasl
证监局的监管,主要是对辖区内股权投资基金及市场服务机构进行(),并和地方政
与现货市场投机相比,期货市场投机的特点是()。 I.具有较低的风险性 Ⅱ.
应在开关室配置()设备,防止凝露导致绝缘事故。制冷$;$通风$;$除湿$;$防潮
A. B. C. D.
下列不属于外部招聘优点的是()。A.能够为企业带来新鲜空气,注入新鲜血液,有
高层钢结构住宅是国内近期实践较多的钢结构住宅类型,高层钢结构住宅中应用最广泛的结
下列哪种药物能增强抗凝血酶Ⅲ的抗凝作用A.肝素 B.蛋白质C C.组织因子途
最新回复
(
0
)