首页
登录
职称英语
[originaltext] Nothing can buy a better night’s sleep. Although it sounds si
[originaltext] Nothing can buy a better night’s sleep. Although it sounds si
游客
2023-07-31
70
管理
问题
Nothing can buy a better night’s sleep. Although it sounds silly, it was the first thing that crossed my mind when I awoke. I truly appreciated my happy rest. It was tike a gift from heaven. Interesting to think that Bill Gates, or any rich men you can mention, really couldn’t have had a more satisfying and grateful night of sleep--the best that money can’t buy.
That started me thinking of other pleasures that cost nothing or very little and that are often taken for granted, like a drink of cold water on a hot day when you’re really thirsty, or a warm relaxing bath when you’re extremely tired or mentally exhausted.
Remember your first real kiss--can you put a price tag on that? Or the companionship of a faithful and toying pet or the clean, fresh smell of mountain air? There’s an old song, "the Best Things in Life Are Free."
Did you ever eat a meal that not only filled your stomach and satisfied all your tastes, but refreshed your soul? Ever spend a winter’s evening in the company of good friends?
What could be better than listening to your favorite music or watching a good movie? Or sharing the beauty of a sunset with a loved one? These are quite delightful and delicate pleasures. I hope this doesn’t sound too ridiculous. in today’s rough, loud world. I hope the new generation can appreciate some of these things.
选项
A、Importance of A Good Night’s Sleep
B、The Best Things Money Cannot Buy
C、Taking Good Care of Oneself
D、How to Enjoy Life Thoroughly
答案
B
解析
主旨题,文章开头就提出Nothing can buy a better night’s sleep,接下来又描述了各种用钱也买不到的幸福,并提到一首歌名“the Best Things in Life Are Free”,由此可知B正确
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2884046.html
相关试题推荐
[originaltext]Inthe1940’sand50’s,itwasnotlikelythatayoungblack
[originaltext]Inthe1940’sand50’s,itwasnotlikelythatayoungblack
[originaltext]Inthe1940’sand50’s,itwasnotlikelythatayoungblack
[originaltext]Peoplesaythattogetupearlyinthreemorningsisequalto
[originaltext]Peoplesaythattogetupearlyinthreemorningsisequalto
[originaltext]Peoplesaythattogetupearlyinthreemorningsisequalto
[originaltext]M:Hi,Laura.Whereareyouheading?W:Hi,Peter.Putofftothe
【B1】[br]【B7】[originaltext]Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.
【B1】[br]【B6】[originaltext]Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.
【B1】[br]【B4】[originaltext]Womenare,onthewhole,moreverbalthanmen.
随机试题
[originaltext]M:Ileft20pageshere:tocopy.Hereisthereceipt.W:I’msor
WhatisthepurposeofJaneandRick’smeetingwiththetutor?[br][originalte
[originaltext]IhopeyouallenjoyedyourvisittoCapitolHill.Ifyouloo
The_______heathasdriedupthepond.A、concentratedB、extensiveC、intenseD、in
ThreeTipstoImproveYourPublicSpeakingSkills1.Childrenasyoungas【T1
[originaltext]Asyouknow,itisacompletelydifferentexperiencebeingar
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolo
某部门有3个生产同类产品的工厂(产地),生产的产品由4个销售点(销地)出售,各工
房地产经纪机构是否采取店铺经营,主要取决于其()。A:人员规模 B:发展阶段
承租的国有建设用地使用权可以()。A:转租 B:转让 C:出让 D:划拨
最新回复
(
0
)