首页
登录
职称英语
Andrew Carnegie, American industrialist and philanthropist, made a fortune by ma
Andrew Carnegie, American industrialist and philanthropist, made a fortune by ma
游客
2023-07-31
45
管理
问题
Andrew Carnegie, American industrialist and philanthropist, made a fortune by manufacturing iron and steel protected by customs tariff. In 1873, on one of his frequent trips to England, he met Henry Bessemer and became convinced that the industrial future lay in steel. He built the J. Edgar Thomson Steel Mills near Pittsburgh, and from that moment on, the Carnegie Empire was one of constant expansion. Later on, the Carnegie Steel Co. became an immense organization. It included all the processes of steel production from the great furnaces and finishing mills of Pittsburgh to the lake steamers that moved the ores and the finished products.
Like his grandfather, Andrew Carnegie did not abandon the radical idealism of his forebears for the benefit of the working class and tile poor people. In spite of his espousal (支持) of Hebert Spencer’s philosophy and the social Darwinism of the period, Carnegie remained deeply committed to many of the Chartist (宪章运动) ideals of his boyhood, He believed in the social responsibility of the man of wealth to society. He must serve as a steward for the fortune he has earned and use that fortune to provide greater opportunity for all and to increase man’s knowledge of himself and of his universe. Furthermore, Carnegie considers that the dispensation of wealth for the benefit of society must never be in the form of free charity but rather must be as a support to the community’s responsibility for its own people.
When Carnegie died in Lenox, Massachusetts on August 11, 1919, most of his fortune was already gone. People wonder that if Carnegie had known this when he was alive, he would have spread most of his wealth to the poor people. [br] Carnegie’s trips to England ______.
选项
A、were purely for pleasure and visiting relatives
B、introduced him to the Chartist ideals which would influence his life
C、helped him gain steel contracts with the British industrialists
D、led him to believe that the industrial future would be with steel
答案
D
解析
第一段第2句表明他是在与Henry Bessemer交谈之后才深信工业的前途在于发展炼钢工业
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2883868.html
相关试题推荐
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]Americansbeco
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]Duringhunting
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]InventedinAm
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]Baseballisth
BasketballisthesportandpastimetheAmericanslikemost.[br]Afterthebase
TheeldersofcontemporaryAmericans______.[br]Itmaybeconcludedfromthep
TheeldersofcontemporaryAmericans______.[br]Fivehundredcritically-illpa
FormanyAmericans,Easteristhemostreligiousholidayoftheyear.Morep
AccordingtothepassagetheeldersofcontemporaryAmericans______.[br]About
[originaltext]WhereDidtheAmericansComefrom?Thereisagreatdealofl
随机试题
Thefact______Marywaslateforthemeetingagainmademeangry.A、whyB、thatC
Accordingtothepassage,whichofthefollowinghaschangedthemostinthelas
Imagine19,500homespoweredexclusivelybythesum,andnoneofthemwithso
简述评判性思维的核心认知技能。
BA与B是互不相容的事件,则P(AB)=0,所以
某大学当年取得事业收入10000元,取得债券利息收入1000元,发生事业支出90
根据《担保法》的规定,下列财产不可以用于个人贷款抵押物的是( )。A.抵押人依
A.附子、肉桂B.大黄、栀子C.附子、金银花D.大黄、枳实E.麻黄、桂枝促进内分
设直线的方程为,则直线()。 A.过点(1,-1,0),方向向量为2i+j-k
地下水位较低的民用建筑采用三合土基础的宽度应()。A:小于600mm B:60
最新回复
(
0
)