首页
登录
职称英语
1. 入学条件 2. 学费和奖学金3. 住宿情况 Dear Sir or Madam, I am a Chinese student who wish
1. 入学条件 2. 学费和奖学金3. 住宿情况 Dear Sir or Madam, I am a Chinese student who wish
游客
2023-07-30
74
管理
问题
1. 入学条件
2. 学费和奖学金
3. 住宿情况
选项
答案
Dear Sir or Madam,
I am a Chinese student who wishes to apply for admission into your prestigious university. My plan is to start my course next term, and I would be grateful if you would be kind enough to provide me with certain essential information.
First, what qualifications do I need to follow a course of study at your university? I already have a bachelor’s degree from Beijing University, but I wonder if there are any further academic requirements. Second, how much are the tuition fees? Although I intend to be self-supporting, I would be interested to hear if there are any scholarships available for international students. Third, what is the situation regarding accommodation?
I look forward to your reply, and to attending your esteemed institution.
Yours sincerely,
Li Ming
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2881995.html
相关试题推荐
1.比赛目的、时间、地点2.参赛者的要求3.裁判和奖励的细节ChineseSpeakingContest
WewillarrangeforthefreshcollegestudentstoplaytennisnextSunday,______
[originaltext]M:Carol,doyouknowwhenProf.Wang’sChineseLiteratureFinal
Somestudentshavenotyetsubmittedtheirpapers____________(按照导师的要求).asthei
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.T
随机试题
Whichofus______knowssomethingaboutphysicsdoesnotknowthis?A、whoB、what
PreparingforTestsI.Preparingfortests—Tounderstan
DowesGinting,themostwantedmanonSumatraIsland,laydying.Hehadaban
[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday’sastronomyclass?W:Itwasintere
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
某项目采购人员接到一个紧急采购任务后启动了询价流程。关于询价,下面说法不正确的是
企业建立考评者培训制度的主要目的是()A.使考评者了解如何消除和克服绩效考评误
国外某研究机构针对网上购物行为进行调查,随机抽取2万名网络购物消费者,对其进行“
投资规划中,进行资产配置的目标是( )。A.资金效率最大化 B.风险和收益的
()是指投资者和金融机构在资金的借贷和经营过程中,由于各种不确定性因素的影响,
最新回复
(
0
)