首页
登录
职称英语
1.年轻人日益喜欢西方节日2.关于西方与东方节日,人们的看法不同3.我的看法 Which to Celebrate--the We
1.年轻人日益喜欢西方节日2.关于西方与东方节日,人们的看法不同3.我的看法 Which to Celebrate--the We
游客
2023-07-30
52
管理
问题
1.年轻人日益喜欢西方节日
2.关于西方与东方节日,人们的看法不同
3.我的看法
选项
答案
Which to Celebrate--the Westen or Eastern Festivals?
Nowadays, the majority of young people are willing to celebrate western festivals. As a result, importance should be attached to the issue of festival celebration.
For one thing, western festival celebrations are so colorful that especially the youth cannot resist all the temptation of having one. Just imagine the romantic atmosphere on St. Valentine’s Day, the fun on All Fool’s Day and the ecstasy brought by gills and games at Christmas. For another, Chinese festivals have their own attractions. Think about the comfort of family reunion during Spring Festival and the delicacy of national feelings on many occasions.
As for me, some fashionable western festivals are no doubt days to set aside as special. Meanwhile, I cannot afford to be absent from family gathering during many Chinese festivals. My celebration would be a combined one, some for western festivals, some for Chinese ones.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2881957.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】A、loseB、gainC、keepD、bumA动词意思辨析。本句意思是“为了……体重,人们应该通过锻炼来出汗”。空格处显然
【B1】[br]【B6】A、whyB、howC、whereD、whenB此句的意思是“校长和教堂的风琴手知道人们将会______不高兴”,从句意看,
【B1】[br]【B9】A、ThereforeB、IndeedC、HoweverD、NeverthelessB上文讲计算机改变了人们的工作方式,下文
【S1】[br]【S7】A该题应填入一个名词。从句意看,空格所在句表达“几个世纪以来,残疾人被看作是社会的负担,但是人们对他们的看法开始发生改变”,所以此处
【B1】[br]【B18】A、littleB、moreC、lessD、agreatdealC句意分析。根据本句意思,此处表示人们可以生活得更长久
【B1】[br]【B3】A、BasicallyB、GenerallyC、PrimarilyD、FranklyB此句是作者给出自己对生活质量的看法,g
【S1】[br]【S9】B文章末段旨在告诉人们如何保护动物。从语法看,连词and后面的成分和zoos是并列关系,而并列的成分又是support的对象,故应选
【S1】[br]【S9】OAswespreadfartherout(向外扩张的越远)提示:向外扩张的越远,人们的工作距离就会越远。
【B1】[br]【B8】A、healthierB、lazierC、easierD、closerA本文讲的是网络对人们心理健康的影响,此处是将网络和电
【S1】[br]【S7】L空格前面的their和main决定此处所填词应为名词。前一句指出年轻人会irritatetheirparentswitht
随机试题
Doyoubelievethatafatebefallssomebodysometimes?Suggestedanswers:a.Y
Thegoodnewsisthattoday’steenagersareeagerreadersandprolificwrite
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegrees
Allsocialunitsdevelopaculture.Evenintwo-personrelationshipsacultu
目前中国的1980国家大地坐标系的原点称为中华人民共和国大地原点,位于: A.
《COSO风险管理整合框架》于()年9月提出了企业风险管理的整合概念。A.20
短期融资券由()承销并采用()的方式发行,通过市场招标确定发行利
人生观的作用主要通过人生目的、人生态度、人生价值三个方面体现出来,其中居于核心地
关于承揽合同,说法正确的是( )。A.承揽合同应当采用书面形式 B.承揽人发现
最新回复
(
0
)