首页
登录
职称英语
Despite the stagnancy of the economy, high-technology companies are still cr
Despite the stagnancy of the economy, high-technology companies are still cr
游客
2023-07-30
64
管理
问题
Despite the stagnancy of the economy, high-technology companies are still crying out for skilled workers. The Information Technology Association of America projects that more than 800,000 technology jobs will go【B1】______ next year. The lack of qualified workers【B2】______ a huge threat to the US economy.
The most commonly cited reason for this state of affairs is that the country’s agrarian-age (农耕时代) education system fails to prepare students in the【B3】______ and secondary grades for twenty first century work. Yet an【B4】______ and outmoded education system is only part of the problem. A less tangible but【B5】______ powerful cause is an antique classification system that【B6】______ the workforce into two camps: white-collar knowledge workers and blue-collar【B7】______ laborers.
Blue-collar workers emerged in the United States during the Industrial Age as work【B8】______ from farms to factories.【B9】______ .Corporations increasingly require a new layer of knowledge worker: a highly skilled multi-disciplined talent, who combines the mind of the white-collar worker with a solid grounding in mathematics and science (physics, chemistry, and biology). These "gold-collar" workers--【B10】______ --apply that knowledge to technology.
【B11】______ . The maintenance technician who tests and repairs aircraft systems at American Airlines; the network administrator who manages systems and network operations at Procter & Gamble; the engineering technologist who assists scientists at Sandia National Laboratories; and the advanced-manufacturing technician at Intel can all be regarded as gold-collar workers. [br] 【B9】
选项
答案
White-collar office workers became a significant class in the 20th century, outnumbering the blue-collar workers by mid-century
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2881355.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinthela
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinthela
[originaltext]ThefarmeconomyoftheUnitedStateshaschangedalotinthela
RevengeoftheOfficeLadyWiththeJapaneseeconomyindepression,whyar
NearlyoneinfiveU.S.workersclaimtobeinexcellenthealth--despitebeing
【B1】[br]【B12】A、DespiteB、BesidesC、ExceptD、ForA逻辑关系题[考频:30]。这句承接前面的意思,前面提到我们
【B1】[br]【B9】A、ThoughB、DespiteC、SinceD、AsB句意辨析题。根据上文,知道这里是转折。
Whatdoestheauthormeanby"officialvehicles"?[br]CompaniesusetheirOlymp
Nowadays,companiescan______(充分利用众多的媒体对产品进行广告宣传)soastoboosttheirsales.mak
BearsintheWoodsDespitethetroubledmarket
随机试题
SupportersofthebiotechindustryhaveaccusedanAmericanscientistofmis
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotafford
______iswrittenbyGeoffreyChaucer.A、TheCanterburyTalesB、HamletC、Paradise
Thisphilosophybookisworth______(read)formanytimes.reading此题考查的是动名词。beWort
Thepairofwords"lend"and"borrow"are______.A、antonymsB、hyponymsC、homonyms
氯霉素的抗菌作用是由于抑制了细菌的()。A.细胞色素氧化酶 B.二氢叶酸还
自由出流和淹没出流状态,水头H和管长l,管径d及沿程水头损失系数λ均相同,则流量
正常1个月小儿平均体重应为()。A.3kg B.4kg C.6kg D.
在心理咨询中,咨询目标应设置为帮助求助者( )。A.寻找生物学原因 B.建立
未经患者或家属同意,对患者进行实验性治疗的,由卫生行政部门给予的处理是( )。
最新回复
(
0
)