首页
登录
职称英语
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese
游客
2023-07-29
65
管理
问题
For centuries men dreamed of achieving vertical flight. In 400 A. D. Chinese children played with a fan-like toy that spun upwards and fell back to the earth as rotation ceased. Leonardo da Vinci conceived the first mechanical apparatus, called a "Helix", which could carry a man straight up, but this was only a design and was never tested.
The ancient dream was finally realized in 1940 when a Russian engineer piloted a strange looking craft of steel tubing with a rotating fan on top. It rose awkwardly and vertically into the air from a standing start, hovered a few feet above the ground, went sideways and backwards, and then settled back to the earth. That vehicle was called a helicopter.
Imaginations were fired. Men dreamed of going to work in their own personal helicopters. People anticipated that vertical flight transports would carry millions of passengers as do the airliners of today. Such fantastic expectations were not fulfilled. The helicopter has now become an extremely useful machine. It excels in military missions, carrying troops, guns and strategic instruments where other aircraft cannot go. Corporations use them as airborne offices, many metropolitan areas use them in police work, construction and logging companies employ them in various advantageous ways, engineers use them for site selection and surveying; and oil companies use them as the best way to make offshore and remote work stations accessible to crews and supplies. Any urgent mission to a hard-to-get-to place is a likely task for a helicopter. Among their other multitude of uses: deliver people across town, fly to and from airports, assist in rescue work, and aid in the search for missing or wanted persons. [br] Under which of the following conditions are helicopters found to be absolutely essential?
选项
A、For extremely high altitude flights.
B、For urgent mission to places inaccessible to other kinds of craft.
C、For rescue work.
D、For high-speed transportation.
答案
B
解析
关键要注意题目中的“absolutely essential”,文章中第四段提到直升飞机的许多用途,比如可以当作空中办公室(airborne offices),都市里警方用来执行各种任务,直升飞机也可以帮助建筑工人和伐木工人等,但直升飞机最大的用武之地还是“到其他类的飞机难以到达的地方执行任务”。因此,正确答案是B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2880208.html
相关试题推荐
Mathematics,physics,chemistryandChinese—_________________(我都感兴趣).Iamintere
WhatdidChinesepeopleusuallyhaveforbreakfast15yearsago?[br]Whatisth
WhatdidChinesepeopleusuallyhaveforbreakfast15yearsago?[br]Whichoft
ForamomentitfeltlikebeinginsomepartofChina.【B1】,Chinesesnacks,l
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
WithmoreChinesechildrencomingtostudyinSingapore,auniquecommunityofw
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j01_057(20099)[/audioFiles]A、Whatthatthingis.B、Howl
WhentheUnitedStatesCongresscreatedYellowstoneNationalParkin1872,t
北京秋天的下午,我偶尔去菜市场采买。以前,北京的四季,不但可以从天空的颜色和植物的生态上分辨出来,还可以从市场上的蔬菜和水果上分辨出来。但现在的北京,由
[originaltext]M:Manypeopleseemtobeonadiet.Haveyounoticedthat,Anna?
Shefeltkeenlythrilled______(一想到要见他).atthethoughtofmeetinghimatthethou
A.利尿止汗 B.补肾涩精 C.清热生津 D.养肝明目 E.托毒生肌黄芪
IwasshockedwhenIsawthesizeofthe
位于糖酵解、糖异生、磷酸戊糖途径、糖原合成及糖原分解各条代谢途径交汇点的化合物是
A.阿米替林 B.马普瑞林 C.帕罗西汀 D.氯贝胺 E.米氮平属于去甲
下列疾患不会造成舌乳头萎缩的是A.扁平笞藓 B.天疱疮 C.地图舌 D.
最新回复
(
0
)