首页
登录
职称英语
[originaltext] For a long time, Albert Worboys had a reputation as a miser i
[originaltext] For a long time, Albert Worboys had a reputation as a miser i
游客
2023-07-29
44
管理
问题
For a long time, Albert Worboys had a reputation as a miser in his village. Yesterday, when his will was announced people found they had completely wronged him.
Mr. Worboys was a farmer who had a very big farm. Apart from this, he also owned a building business, and made money on the stock market. Every year, hundreds of dollars streamed into his purse. Yet, he was known by other residents as the meanest man in the village. A fellow villager, who had known him for more than fifty years, said, "He never spent money on himself. He never bought a new suit and he even mended his shoes with sticky tape rather than buy a new pair." A woman villager added, "He got the greatest pleasure from doing his account books. He worked on them for hours. We thought he was planning to take his money with him."
Mr. Worboys died in October at the age of 85, and yesterday his will became known. He left $175,000 for building houses for his former employees, $3,000 for a new village bus shelter. The rest of his estate, more than $200,000, went to charity.
选项
A、Because he never lent any money to his fellow villagers.
B、Because he never gave his children any money.
C、Because he never spent money on himself.
D、Because he never paid enough to the farmers working for him.
答案
C
解析
作者引用Worboys先生同村村民的话来解释他被冠以“守财奴”称号的原因,他收入颇丰,却舍不得在自己身上花钱,A.B、D三个选项中的内容文中根本没有提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2878484.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Haven’tyouheardthatProf.Emersonwillactasthenewdean
[originaltext]M:Haven’tyouheardthatProf.Emersonwillactasthenewdean
[originaltext]Peopleenjoytakingtrips.Butwhatarethereasonstheyleav
[originaltext]Peopleenjoytakingtrips.Butwhatarethereasonstheyleav
[originaltext]Peopleenjoytakingtrips.Butwhatarethereasonstheyleav
[originaltext]M:Isthistableinthecomerokay?W:Sure.Wecansithere.M:
[originaltext]M:Isthistableinthecomerokay?W:Sure.Wecansithere.M:
[originaltext]UnlessyouhavevisitedthesouthernUnitedStates,youproba
[originaltext]UnlessyouhavevisitedthesouthernUnitedStates,youproba
[originaltext]UnlessyouhavevisitedthesouthernUnitedStates,youproba
随机试题
ThefollowingarealldynamicverbsEXCEPTA、rain.B、speak.C、belong.D、increase.
Despiteastringofdismalearningsreports,thetwo-year-oldstrategytoreturn
Oftentimeswhenwecry,wefeelalumpinthethroat.Doesalumpactual
WhichofthefollowingsentencesexpressesREQUEST?A、HaveyoueverbeentoCanad
患儿女,6岁。食欲稍差,晨起有眼睑水肿,血压不高,20天前有过脓疱病,怀疑为急性
项目初审包括()与()两个部分。A.书面初审,现场初审 B.直接初审,间接初审
症见咳嗽气喘,咯痰黄稠,胸膈痞闷,甚则气急呕恶,烦躁不宁,舌质红,苔黄腻,脉滑数
下列关于辅助生产费用的分配方法的表述正确的有( )。A.直接分配法适用于辅助生产
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
某工程的合同价为7500万元,根据职业健康和安全实施的要求规定,该工程配备安全工
最新回复
(
0
)